Bachelor of Science in de luchtvaart: commercieel / zakelijk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Zie je toekomst van start met de commerciële / zakelijke luchtvaartgraad van Liberty University

Val op om de juiste redenen. Liberty University is erkend als een van de grootste op geloof gebaseerde collegiale luchtvaartprogramma's in Noord-Amerika. Als u op zoek bent naar commerciële luchtvaartmaatschappijen of bedrijfsorganisaties, biedt Liberty luchtvaartprogramma's die zijn ontworpen om u succesvol te maken!

De luchtvaartindustrie is gepositioneerd om de komende 20 jaar sterk te groeien, dus dit is het moment om je carrière in de vlucht te beginnen. Er is wereldwijd een behoefte aan meer dan 637.000 piloten, dus begin nu aan de reis en verdien een bachelor in luchtvaartkunde om te trainen in de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om indruk te maken op toekomstige werkgevers. Veel luchtvaartmaatschappijen en militaire recruiters zoeken Liberty University studenten om in de behoefte te voorzien vanwege hun sterke christelijke basis en standaard voor academische excellentie.

Waarom kiezen voor de commerciële / zakelijke bachelor van Liberty?

Verdien je bachelor op een school die je meer dan een diploma overhandigt. Liberty University School of Aeronautics van Liberty University is sinds 2002 enorm gegroeid. Wat begon als vier studenten en één gehuurd vliegtuig, is nu uitgegroeid tot bijna 400 studenten en 27 beschikbare vliegtuigen!

Liberty gelooft dat hun succes komt van hun missie naar Train Champions for Christ en de ongelooflijke mannen en vrouwen die het programma met hen hebben verdedigd, zoals Dave Young en Ernie Rogers, gepensioneerd militair personeel. Volg een diploma dat u op meer voorbereidt met hun geavanceerde trainingsapparatuur, vliegtuigen en simulatoren.

Certificeringen en vergunningen

Liberty biedt certificeringen en licenties via hun commerciële / zakelijke bachelor's degree voor het volgende:

 • Private Pilot
 • Instrumentbeoordeling
 • Commerciële piloot
 • Enkele motor
 • Multi-engine
 • Beoordeling vlieginstructeur

Wat ga je leren in Liberty's BS in de luchtvaart?

Hun Bachelor of Science in Aeronautics - Commercial / Corporate flight zal je voorzien van de essentiële kennis en kritische vliegvaardigheden die je nodig hebt om te slagen in je luchtvaartcarrière! Je cursussen zullen grondtheorie, zakelijke luchtvaartpraktijken, menselijke factoren in de luchtvaart en GPS-instrumentnavigatie verkennen. Leer de basisprincipes van onbemande luchtvaartsystemen, geavanceerde luchtvaartveiligheid en leiderschap tijdens je educatieve carrière bij Liberty University .

Hoogtepunten van de commerciële / zakelijke bachelor van Liberty

Met hun bachelor in luchtvaartkunde kun je zelfs na het voltooien van je vereiste commerciële piloot vergunningen verkrijgen. Zodra je je commerciële / bedrijfsconcentratie hebt voltooid, kun je een gecertificeerde vlieginstructeur worden! Terwijl je werkt en vliegt met andere studenten, bouw je de vliegtijd op die nodig is om te werken voor een piloot en een piloot.

Omdat het luchtvaartprogramma van Liberty is erkend voor uitmuntendheid, kunnen we studenten een Restricted Airline Transport Pilot (R-ATP) -programma aanbieden dat de vereiste vliegtijd aanzienlijk verkort. Versnel uw carrière in commerciële en zakelijke vluchten, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is!

Enkele andere voordelen van Liberty's bachelor's degree in commerciële en zakelijke vluchten zijn:

 • FAA Deel 141 vlieginstructie
 • Financiële hulp beschikbaar voor cursussen en vliegopleidingen
 • Post-9/11 GI Bill®
 • Regionale huurovereenkomsten

Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in de luchtvaart

Liberty University Bachelor of Science in de luchtvaart van Liberty University met een specialisatie in Commercieel / Zakelijk bereidt je voor op functies als:

 • Private Pilot
 • Commerciële piloot
 • Gecertificeerde vlieginstructeur
 • Corporate Pilot

Toelatingsvoorwaarden voor niet-gegradueerde graden

Elke aanvraag wordt geval per geval beoordeeld door de toelatingscommissie, wat betekent dat er geen vastgestelde minima zijn voor acceptatie. Alle aanvragen moeten echter de volgende documenten * voor toelating indienen:

 • Toelatingsaanvraag
 • Officiële transcripties van de middelbare school
 • Officiële schooltranscripties (indien van toepassing)
 • SAT-, ACT- of CLT-scores
 • Toelating essay

* Merk op dat de toelatingscommissie om aanvullende documentatie kan vragen nadat uw aanvraag is ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Liberty University biedt onderwijs van wereldklasse met een solide christelijke basis, waardoor mannen en vrouwen worden uitgerust met de waarden, kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor succe ... Lees meer

Liberty University biedt onderwijs van wereldklasse met een solide christelijke basis, waardoor mannen en vrouwen worden uitgerust met de waarden, kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor succes in elk aspect van het leven. Met meer dan 500 graden en certificaten biedt Liberty programma's op gebieden zoals geneeskunde, religie, rechten, luchtvaart, filmische kunst, psychologie, zaken en meer. Alle cursussen van Liberty worden gegeven vanuit een christelijk wereldbeeld door professoren die lesgeven als meer dan een baan beschouwen - het is hun roeping. Lees Minder