Bachelor of Science in de muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het UNA-departement voor muziek biedt meerdere graden en privé-studiekansen voor studenten.

Versterkt door superieure uitvoeringen ensembles en uitstekende muziekfaculteit, biedt de afdeling studenten een uitlaatklep om hun passie voor kunst te ONTNEREN met tal van mogelijkheden om te presteren en contact te leggen met hun medestudenten en de gemeenschap. Het Department of Music blijft een consistente bron van uitmuntendheid voor de University of North Alabama, de Shoals Region en daarbuiten met zijn concurrerende beurzen, prestatieonderscheidingen en zijn status als leider op het gebied van muziekonderwijs. Neem de tijd om rond te bladeren op onze site en begin vandaag nog aan uw muzikale reis!


Bachelor of Science in de muziek

Optie I: Vocal / Choral Music is een programma voor vrije kunsten dat is ontworpen om een academisch studieprogramma te bieden voor studenten die een algemene interesse in muziek willen nastreven met vocale studies op het toegepaste gebied.

Optie II: Instrumentale muziek is een programma voor vrije kunsten dat is ontworpen om een academisch studieprogramma te bieden voor studenten die een algemene interesse willen hebben in muziek met een houtblazer, koperblazer, percussie, orkestinstrument, gitaar of piano als toegepast gebied .


onderwijs

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lees meer

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Lees Minder