Bachelor of Science in de voedingswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Nutritional Science wil de relaties tussen voeding, gezondheid en ziekte begrijpen. Het Nutritional Science-programma biedt studenten een goed begrip van de sleutelrol die gezonde voeding speelt bij de preventie, ontwikkeling en behandeling van de meeste belangrijke ziekten. Het programma benadrukt ook de basiswetenschappen en menselijke voeding voor studenten die verdere studies plannen in gezondheidsgerelateerde beroepen zoals geneeskunde, tandheelkunde, verpleegkunde of fysiotherapie.

After two weeks of living on bourbon and donuts (okay, fine. Two and a half.) I decided it was time to kick myself into healthy gear. Pulled out favorite fresh veggies, drizzled with sesame oil, rice vinegar and a kiss coconut aminos. And reminded myself that fast food doesn’t have to come from a drive thru.

Doelstellingen van het programma

  • Kennis, vaardigheden en professionele waarden bieden voor een succesvolle carrière in voeding en mogelijke toegang tot gediplomeerd onderwijs.
  • Afgestudeerden voorbereiden die blijk geven van toewijding aan dienstverlening aan de gemeenschap, leiderschap, communicatie, onderzoeksvaardigheden, kennis en ethische waarden.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

  • Leg de wetenschappelijke basis uit van menselijke voeding, voedingsbehoeften, nutritionele epidemiologie en onderzoeksmethoden.
  • Voer voedingsbeoordeling, voedingsanalyse van voedingsmiddelen en voedingsplanning uit voor individuen en groepen.
  • Beschrijf de voedselketen en de impact ervan op voedselkeuzes en -praktijken in sociale en gedragscontexten.
  • Demonstreer ethisch gedrag en waarden van professioneel gedrag, volgens goede klinische praktijken.
  • Formuleer ideeën en meningen over voeding en voeding.
  • Evalueer geschikte theorieën en methoden (voeding, onderzoek, statistiek) voor gezondheidsbevordering, onderwijs en voedingsgerelateerde onderzoeken.
  • Effectieve statistische analyses uitvoeren en interpreteren voor besluitvormingsdoeleinden op het gebied van voeding.
  • Demonstreer het vermogen om efficiënt en effectief in een groep te werken.
  • Communiceer effectief in mondelinge en schriftelijke vormen met een divers publiek.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder