Bachelor of Science in de wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het hart van het programma bestaat uit fundamentele cursussen in de belangrijkste gebieden van de wiskunde (numerieke analyse, algebra, analyse), samen met een verscheidenheid aan gespecialiseerde, keuzevakken. Het wordt aangevuld met ondersteunende cursussen van andere afdelingen, naast de algemene onderwijsvereisten van de universiteit. Mogelijkheden voor stage en onderzoek worden gegeven, studenten voorbereiden op de arbeidsmarkt en voor hogere studies. Met een pedagogie die de leerresultaten van studenten benadrukt en het gebruik van technologie aanmoedigt, worden studenten geholpen bij het ontwikkelen van kwantitatieve vaardigheden en het vermogen om helder en kritisch na te denken over complexe problemen, terwijl ze resultaten nauwkeurig communiceren.

133021_pexels-photo-240163.jpeg

Doelstellingen van het programma

  • Om zichzelf te vestigen als bekwame professionals en experts op het gebied van teamwork, communicatie en probleemoplossing, creativiteit en beroepsethiek.
  • Om hun professionele ontwikkeling voort te zetten door verdere graden na te streven en levenslange leervaardigheden en -capaciteiten te ontwikkelen.
  • Betrokken zijn bij en hun expertise toepassen op vitale maatschappelijke kwesties zoals duurzaamheid, milieubescherming, onderwijs en leiderschap.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

  • Identificeer, formuleer en los wiskundige problemen op door kennis van wiskunde toe te passen.
  • Formuleer of ontwerp een wiskundig model, procedure of algoritme voor real-life en interdisciplinaire problemen.
  • Benut gegevens, gebruik wiskundige argumenten op een duidelijke, goed georganiseerde en logische manier en gebruik technologie om te helpen bij het oplossen van problemen en om conclusies te trekken.
  • Communiceer wiskundige ideeën effectief door middel van presentaties en rapporten aan een breed publiek.
  • Zoek in wiskundige literatuur om ethiek en professionele verantwoordelijkheden en de impact van wiskundige oplossingen in verschillende contexten te begrijpen.
  • Werk effectief aan teams om gemeenschappelijke doelen te bereiken, taken te plannen, deadlines te halen en risico en onzekerheid te analyseren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder