Bachelor of Science in informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Information Systems-programma biedt studenten de kennis die nodig is om technologie te gebruiken om bedrijfssystemen te ontwikkelen in publieke en private organisaties en organisaties.

Program Karakteristieken:

  • De duur van het onderzoek is vier jaar verdeeld over acht semesters met in totaal 136 studie-uren.
  • Het programma voldoet aan de behoeften van de lokale en mondiale arbeidsmarkt.
  • Het programma voldoet aan de normen van de International Academic Accreditation Board voor Engineering and Technology (ABET).

tracks:

Beheer informatieopslag

Software ontwikkeling

Programmabericht

Ontwikkel bedrijfsleiders en leiders met kennis en technische vaardigheden volgens internationale normen in informatiesystemen.

De voordelen van het informatiesysteemprogramma van de Dar Al-Hekma-universiteit

Het programma combineert de theoretische en praktische aspecten tijdens de studiefasen door het gebruik van een aantal geavanceerde laboratoria, zoals: digitale logica, computernetwerken, cloud computing en databases, naast het bieden van de mogelijkheid voor hands-on training buiten de universiteit.
Het praktische proces wordt uitgevoerd door de veldtraining die door de student wordt uitgevoerd in externe bedrijven onder supervisie van de professoren van de afdeling.
Het programma biedt ook de mogelijkheid internationale certificaten te behalen die zijn geaccrediteerd in de specialisatie van de beroemdste wereldwijde technologiebedrijven in de nieuwste onderwerpen, zoals: cloud computing, data-analyse en databasebeheer.

Carrièremogelijkheden of loopbaanperspectieven

  • Ontwerper en systeemanalist
  • IT-specialist
  • Project Manager
  • Ontwerper van Enterprise Management Systemen
  • Beheerder en database-analist
  • software Developer
  • Data Storage Manager
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Lees meer

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Lees Minder