Bachelor of Science in informatietechnologie - Concentratie in veiligheid en netwerktechnologieën

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De

Veiligheid

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

1. Kritisch denken en kwantitatief redeneren in IT (ITCTQR): afgestudeerden van het programma kunnen kritisch denken en kwantitatieve processen gebruiken om problemen te identificeren, analyseren en oplossen en oplossingen in een IT-context te evalueren.

2. Informatietechnologie Toepassing (ITA): afgestudeerden van het programma zullen in staat zijn om bestaande en geavanceerde IT-hulpmiddelen en -procedures te selecteren om modules en systemen te ontwikkelen die voldoen aan de organisatorische vereisten voor exploitatie in een mondiale omgeving.

3. Information Technology Management (ITM): afgestudeerden van het programma kunnen informatiebronvereisten voor actuele problemen beoordelen en bepalen om oplossingen te ontwikkelen die geschikt zijn voor IT- en bedrijfsmanagers die actief zijn in een multinationale en multiculturele omgeving.

4. ITPP (Information Technology Professional Practice): afgestudeerden van het programma begrijpen hoe groepen omgaan, in staat zijn om een ​​leidende rol op zich te nemen wanneer dit nodig is, en de grondbeginselen van professioneel en ethisch gedrag begrijpen.

5. IT-systeemtheorie en -praktijk (ITSTP): afgestudeerden van het programma kunnen de grondbeginselen van de systeemtheorie begrijpen en communiceren in de ontwikkeling van geschikte systemen die functioneren in een mondiale omgeving.

6. Technische communicatie (ITTC): afgestudeerden van het programma kunnen zich effectief en efficiënt uitdrukken in zowel het Engels als het Arabisch, en daarbij de juiste IT-voorwaarden voor elke taal gebruiken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Su ... Lees meer

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. This flagship institution is notable for encompassing two stunning modern campuses in Abu Dhabi and Dubai. The University offers a diverse range of academic programs taught by a qualified, highly experienced faculty and supports a lively study body of both national and international students. Lees Minder
Mohammed Bin Zayed City , Dubai + 1 Meer Minder