Bachelor of Science in luxe merkmarketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Stap in de wereld van de rich and famous

Sportwagens die de aandacht trekken, weelderige vijfsterrenresorts en modemerken die belangrijke start- en landingsbanen waarderen - marketing en het beheren van luxemerken als deze, vereist gespecialiseerde kennis en training.

Luxe merken zijn honderden miljarden dollars waard en zijn klaar om nog meer te groeien. Je beheerst de unieke management- en marketingstrategieën die ze nodig hebben bij een van de enige niet-gegradueerde universiteiten in het land om een ​​luxe merkmarketing- en managementopleiding te bieden.

U zult zich terdege bewust zijn van het consumentengedrag en relatiebeheer dat van vitaal belang is om deze merken op de top te houden in een fel concurrerende markt.

Ga naar de luxemerkhoofdsteden van de wereld zoals Rome, Parijs en Milaan via ons bekroonde GO-programma.

Leer van de profs

Veilige eersteklas stages via sterke alumniverbindingen in de luxesector. We hebben stagiaires gehad bij Lamborghini / McLaren prestige Motors, NOLOGO MgMt, LDJ Productions, Morgan Stanley en StyleTheory.

Na je afstuderen ben je klaar om bij premium merken over de hele wereld te werken als marketingmanager, consultant voor bedrijfsontwikkeling of merkmanager.

Vereisten

Vereisten voor de majors aangeboden door de directie. Studenten voltooien de business foundation-cursussen en een major in bedrijfskunde, financiën, wereldwijd management, marketing en marketing van luxemerken en -management. Er wordt geen cijfer lager dan C- geaccepteerd om te voldoen aan belangrijke vereisten of in een andere basiscursus.

Aanvraag voor toelating Checklist

Voltooide online aanvraag voor opnames (er zijn geen aanmeldingskosten). Susquehanna International Application of Common Application of Coalition Application

Counselors leggen School Report Forms aan ons voor als u via uw online aanvraag een e-mailadres hebt opgegeven. Of vraag een beheerder van je middelbare school om een ​​schoolrapportformulier rechtstreeks naar het toelatingskantoor te sturen. Als u geen formulier voor schoolrapporten verzendt, moet u officiële of bekrachtigde academische transcripties sturen van alle middelbare scholen, post-secundaire scholen en universiteiten.

Als Engels niet uw eerste taal is: TOEFL-80 (internet) of IELTS (minimaal 6.0) of Cambridge Engels (minimaal 170) of PTE Academic (minimaal 53); ACT (minimum 19 in Engels) en / of SAT (minimum 450 in kritieke waarde) scores aanvaard in plaats van TOEFL / IELTS / Cambridge / PTE; English Language Learners-programma en voorwaardelijke toelating zijn beschikbaar.

SAT en ACT scores zijn optioneel, maar kunnen je kansen op een verdienste beurs vergroten.

Twee aanbevelingsbrieven. Het wordt sterk aanbevolen om er een te hebben van je schoolbegeleider. De andere kan van een leraar of professor komen.

Paspoort kopie van uw naam en fotopagina.

Voltooid certificaat van Financiën.

Engelse vereisten

Als Engels niet uw moedertaal is, moet u een bewijs van Engels taalvaardigheid tonen. Dit kan worden bereikt door een officieel scorerapport te sturen van een van de volgende examens.

TOEFL

  • Op internet gebaseerde minimum score: 80
  • Computer-gebaseerde minimum score: 213
  • Op papier gebaseerde minimum score: 550

Het officiële exemplaar moet rechtstreeks van de testdienst worden verzonden. Onze schoolcode is 2820.

IELTS

Minimale score: 6,0 algemene band

Cambridge Engels

Minimale score: 170

ZA

Als je eerstejaars aanvrager bent van een eerstejaarsstudent, kan aan je Engelse vereiste worden voldaan door ten minste een 450 te behalen op het gedeelte Kritiek lezen van het SAT-examen.

HANDELEN

Als u een eerstejaars eerstejaars aanvrager bent, kan aan uw Engelse vereiste worden voldaan door ten minste een 19 te behalen in het Engelse deel van het ACT-examen.

vrijstellingen

Als u een IB (International Baccalaureate) middelbare schoolopleiding of een American High School in het buitenland hebt gevolgd, hoeft u de Engelse taalvaardigheid niet te bewijzen. Je kunt ook worden vrijgesteld als je middelbare school volledig is geïnstrueerd in het Engels. Neem voor meer informatie contact op met uw toelatingsconsulent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In our rapidly changing world, we are bombarded with information and new technologies.

In our rapidly changing world, we are bombarded with information and new technologies. Lees Minder