Bachelor of Science in ondernemerschap en innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de snel veranderende wereld is het moeilijk om de banen van de toekomst te voorspellen. Studenten moeten nu leren waarde te creëren, terwijl ze tegelijkertijd adaptief en wendbaar blijven.

Global School for Entrepreneurship , opgericht in 1986, heeft nu een missie om een revolutie teweeg te brengen in ondernemerschapsonderwijs. We leren studenten de praktische vaardigheden en geheimen van zinvol ondernemerschap.

Studenten die kiezen voor Global School for Entrepreneurship willen:

 • impactvolle sociale ondernemers
 • zinvolle winstondernemers
 • intrapreneurs met innovatiekracht
 • opvolgers van familiebedrijven

Onze docenten zijn ondernemers

Meer dan 75% van ons onderwijzend personeel is ondernemer en heeft een trackrecord in het hoger onderwijs; studenten krijgen les van vak- en velddeskundigen, allemaal onder persoonlijke begeleiding van hun leercoach.

Bachelor of Science in ondernemerschap en innovatie We zijn gepassioneerd over het opnieuw uitvinden van ondernemerschapsonderwijs. We weten dat de behoeften van elke ondernemer anders zijn:

 • Kom met een idee naar de cursus, wij faciliteren het om van idee naar een echt bedrijf te gaan.
 • Heb je geen idee, we leren je hoe je nieuwe ideeën kunt creëren en ontdekken.

138854_BSc2020.png

broedmachine

Om onze persoonlijke aanpak verder te maximaliseren; we hebben een op maat gemaakt incubatorprogramma ontworpen dat onze studenten helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het opdoen van kennis die specifiek relevant is voor hun eigen bedrijf.

Studenten ontvangen persoonlijke coaching door hun leercoach en zijn verbonden via ons wereldwijde netwerk van startups, corporates en beleggingsfondsen.

Laat uw bedrijf groeien

Vanaf dag 1 hebben studenten toegang tot de incubatorruimte om hun ideeën of bestaande activiteiten verder te ontwikkelen.

Bij Global School for Entrepreneurship is Europa uw klas, de wereld is uw leeromgeving en ondernemerschap uw toekomst.

110349_Picture3.png

Kleinschalige, enorme impact

Global School for Entrepreneurship is een private universiteit, waar groepen klein worden gehouden en innovatie van het curriculum centraal staat. De oprichters hebben allemaal een unieke achtergrond in onderwijs en ondernemerschap, wat duidelijk wordt als je ervaart hoe zij hun universiteit runnen; ze zetten APPLIED eerst op de University of Applied Sciences.

Europa is je klaslokaal

Onderwijs in het hart van de startup scene: Global School for Entrepreneurship opereert vanuit Amsterdam en heeft partners in meer dan 100 landen over de hele wereld. Dit betekent dat studenten niet in één schoolgebouw worden onderwezen - ze worden in versnellers over de hele wereld onderwezen.

Persoonlijke aanpak

We zijn een particuliere universiteit en we bieden een maximale persoonlijke benadering: elke student heeft een persoonlijke leercoach die de student door het hele programma begeleidt. In onze incubator wordt de student begeleid door meerdere businesscoaches.

110348_Picture4.png

Geen gewone school

Global School for Entrepreneurship mag zich geen school voelen. Studenten moeten zich niet gedragen als studenten. Laten we het samen beter maken! We willen de ondernemers van morgen ontwikkelen. Word jij lid van onze beweging in Ondernemend Onderwijs?

Moeilijk te geloven? Bekijk het verhaal van een van onze studenten op onze website.

Toelatingseisen

We hebben bewijs nodig dat je de gestandaardiseerde examens hebt behaald voor toegang tot de universiteit van je land van herkomst. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 • International Baccalaureate Diploma
 • Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife
 • Zeugnis der Fachhochschulreife
 • GCE A / AS-niveaus in twee vakken plus GCSE's in 4 extra vakken rangen A * -C
 • 6 verschillende vakken in totaal of BTEC Level 3 National Extended Diploma

Om een indicatie te krijgen over de vergelijking van uw onderwijssysteem met het Nederlandse systeem, kunt u naar de Nuffic-website gaan . Mogelijk zijn er aanvullende vereisten van toepassing.

Naast het hebben van een voldoende diploma van uw land van herkomst, moet u bekwaam zijn in gesproken en geschreven Engels. Dit zijn de scores die u nodig hebt voor de meest gangbare Engelse taalvaardigheidstoetsen:

 • IELTS 6.0
 • TOEFL (papier) 550
 • TOEFL (online) 80
 • TOEIC luisteren en lezen * 670
 • TOEIC Spreken en schrijven * 290
 • Cambridge ESOL First (FCE) - Grade B (schaal 173 - 175) of First (FCE) - Grade C (schaal 169 - 172)

* Op voorwaarde dat de student beide onderdelen “Spreken en schrijven” en “Luisteren en lezen” met de vereiste scores heeft behaald.

U bent vrijgesteld van bewijs van uw Engelse taalvaardigheid als u uw middelbaar onderwijs in het Engels hebt voltooid.

Toelatingsprocedure

Naast het voldoen aan de toelatingseisen, worden alle aanvragers ook uitgenodigd voor een persoonlijke ontmoeting (in persoon of via een videogesprek). Hiermee krijgen aanvragers een nieuwe gelegenheid om meer over het programma te leren.

We zullen contact met u opnemen zodra u ons de ingevulde aanvraag en de vereiste documenten hebt gestuurd.

klik hier om het aanvraagproces te bekijken.

Vragen?

Reik naar ons!

Thomas Meijer, manager van bedrijfsactiviteiten

thomasmeijer@gs4e.com

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

At Global School for Entrepreneurship, we consider it our challenge to educate and facilitate tomorrow’s entrepreneurs in the most inspirational and personal way possible. In any given year millions o ... Lees meer

At Global School for Entrepreneurship, we consider it our challenge to educate and facilitate tomorrow’s entrepreneurs in the most inspirational and personal way possible. In any given year millions of novice entrepreneurs want to start their own companies. Lees Minder
Amsterdam , Parijs , Berlijn , Florence + 3 Meer Minder