Bachelor of Science in petroleum en aardgas engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aardolie en aardgas engineering

Saint Francis University biedt een vierjarige Bachelor of Science (BSc) graad in Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE).

Ons PNGE-programma omvat een Franciscaanse benadering met praktijkervaring als een integraal onderdeel van leren in combinatie met een vitale opleiding voor vrije kunsten. Kleine klassen en sterke relaties met de faculteit zijn kenmerkende voordelen van de leeromgevingen die zijn opgezet voor studenten aan de SFU. Onze studenten ontwikkelen een breed scala aan vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het snelgroeiende gebied van engineering door middel van klassikaal leren, excursies, lab-operatie, academische en industriële onderzoeksprojecten, leiderschap in professionele hoofdstukken van studenten, en meer. Onze afgestudeerden zijn gekwalificeerd om te werken in olie- en gasbedrijven, olie- en gasservicebedrijven, de overheid (bijvoorbeeld het ministerie van Energie) en academische / onderzoeksinstituten, of gaan naar een graduate school of openen hun eigen bedrijf met betrekking tot de olie en gasindustrie.

Petroleum and Natural Gas Engineering aan Saint Francis University :

Ons Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE) -programma is een rigoureus engineeringprogramma versterkt door een basis voor milieubeheer. Als katholieke Franciscanen hechten wij veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van alle soorten, en ecologische duurzaamheid is een van onze kernwaarden. In de loop der jaren hebben we een sterk educatief curriculum ontwikkeld dat uitblinkt in het voorbereiden van onze studenten op een loopbaan die hen in staat stelt de gezondheid van het publiek te beschermen, de zieken te genezen en onze beschadigde omgeving te herstellen.

Onze visie is om onze samenleving op de beste manier te dienen door een groep petroleumingenieurs voor te bereiden die kunnen helpen de kwaliteit van leven te verbeteren door professionele service en onderzoek voor veilige, betrouwbare en betaalbare energieproductie en milieubescherming.

Onze missie is het opleiden van de volgende generatie gekwalificeerde aardolie-ingenieurs die analytische vaardigheden kunnen combineren met een Franciscaanse aanpak om veiligere en betere manieren te vinden om te voorzien in de energiebehoeften van de staat, het land en de wereld.

Waarom aardolie- en aardgastechnologie studeren aan de Saint Francis University van Saint Francis University ?

Deze vierjarige opleiding bereidt onze studenten voor op betrokken en ijverige leiders in de energiesector door:

 • Een Franciscaanse benadering van engineering met een sterke rentmeesterschapscomponent.
 • Kleine klasgrootte en individuele instructie die de vereiste kwaliteit verzekert om te leren.
 • Een focus op undergraduate onderzoekservaring met onze faculteit ·.
 • Op maat gemaakte klaslokalen en labruimtes in ons nieuwe 70.000 vierkante meter groot centrum.
 • Geïndividualiseerde instructie van gepassioneerde faculteit gewijd aan zowel onderwijs en onderzoek.
 • Smaak van diversiteit met studenten van meerdere continenten.
 • Een solide basis in de vrije kunsten om kritische vaardigheden in ethiek en communicatie te ontwikkelen.
 • Diepe zorg voor het milieu en de volksgezondheid.

Het PNGE-curriculum (hieronder weergegeven) aan de Saint Francis University van Saint Francis University leidt de studenten op voor een uitdagende en lonende carrière via vijf belangrijke curriculaire middelen:

 • Levendig algemeen onderwijsprogramma, een hoeksteen van de Saint Francis University van Saint Francis University .
 • Robuuste basis in wiskunde en de basiswetenschappen, inclusief natuurkunde en geologie.
 • De goed gefundeerde kern van technische theorie en praktijk.
 • Een gespecialiseerde opeenvolging van cursussen aardolie- en aardgastechniek en laboratoriumwerk waarbij de nadruk ligt op reservoirtechniek, boortechniek en productietechniek.
 • Aanzienlijk Capstone-ontwerpproject voor aardolie- en aardgasingenieurs.

Lokale kans met een wereldwijde markt:

De eerste oliebron werd geboord in Titusville, Pennsylvania (1859), waarmee de enorme en welvarende olie- en gasindustrie in de Verenigde Staten werd geïnitieerd. Veel kerntechnieken in de aardolie-industrie, zoals wateroverlast, werden geboren in Pennsylvania. Vóór de grote olieboom in Texas (1901) was Pennsylvania toonaangevend in de olieproductie in het land en de wereld. Volgens de gegevens van het Pennsylvania Department of Environmental Protection (2015) produceerde Pennsylvania gedurende het jaar 2014 4,2 biljoen kubieke voet aardgas. Dit cijfer maakt Pennsylvania verantwoordelijk voor het genereren van twintig procent van de aardgasvoorziening van het land en het op de tweede plaats rangschikken -grootste producent van aardgas achter Texas. Dit betekent dat een groot aantal banen beschikbaar zijn in Pennsylvania en de aangrenzende staten, zoals Ohio, West Virginia en New York. Andere actieve gebieden in de VS zijn onder meer Texas, Oklahoma, Californië, Colorado, Louisiana, enz. Als een van de belangrijkste internationale grondstoffen is er een grote mogelijkheid voor petroleumingenieurs om te werken en rond de wereld te reizen.

Undergraduate Research

Onze studenten doen onderzoek in kleine teams op advies van faculteitsleden van PNGE. Veel studenten beginnen als eerstejaars onderzoek. Studenten kunnen werken met meerdere faculteiten aan verschillende projecten gedurende hun vier jaar. Studenten kunnen ook financiering ontvangen om hun onderzoek te presenteren op regionale, nationale en internationale conferenties, en hebben de mogelijkheid om hun werk te publiceren in peer-review tijdschriften als een toonaangevende auteur.

Ervaringsleren

Laboratories
 • Rock Property Lab
 • PVT Lab
 • Boorvloeistoffen Lab
Professionele softwarepakketten
 • Stormvogel met mangrove en kruispunt van Schlumberger
 • CMG van Computer Modeling Group Ltd.
 • Petra en Harmony van IHS Ltd.
 • Ram uit Halliburton
 • ArcGIS van Esri Ltd.
PNGE-onderzoek
 • Onze PNGE-studenten kunnen via ons Intelligent Reservoir worden betrokken bij echte industriële projecten

Voorbij de klas

Ons PNGE-programma hecht ook veel belang aan leermogelijkheden buiten de klas. We bieden elk jaar twee excursies: geologische excursie voor de eerstejaarsstudent om structurele geologie te bestuderen en putlocatie-trip voor studenten op alle niveaus om boren, hydraulische breuk en / of voltooiing te begrijpen. We raden onze studenten ook sterk aan en helpen ze om een stageplaats te vinden bij olie- en gasbedrijven en een energiegerelateerde overheidspositie. Het SFU SPE Student Chapter en AAPG Student Chapter worden geleid door onze studenten om hun leiderschap, dienstverlening aan de gemeenschap en industrieel netwerk te ontwikkelen.

Ondersteuning van de industrie

Ons PNGE-programma heeft een sterk raadgevend comité voor de industrie opgebouwd met negen ervaren deskundigen op hoog niveau die krachtige ondersteuning bieden. We hebben ook waardevolle donaties ontvangen van bedrijven in de olie- en gasindustrie voor professionele software met een waarde van meer dan $ 1 miljoen, en boor- en afwerkingsapparatuur. Industriële experts worden regelmatig uitgenodigd voor onze seminarreeks elke vrijdagmiddag. De engineeringafdeling organiseert ook een jaarlijkse carrièrebeurs Meet

ABET Accreditatie

Het Petroleum and Natural Gas Engineering-programma zal door de Engineering Accreditation Commission van ABET worden geaccrediteerd bij onze eerste afstudeercursus, verwacht in het voorjaar van 2018. Als een leidraad voor ons programma zijn we gericht op het helpen van onze studenten bij het bereiken van de "Programma Educatieve Doelstellingen" en "Studentresultaten" die hieronder worden gepubliceerd.

Programma educatieve doelstellingen

Afgestudeerden van het Saint Francis University Petroleum and Natural Gas Engineering-programma zullen:

 • Waarde creëren voor hun professionele onderneming door fundamentele kennis van aardolie- en aardgastechnologie toe te passen.
 • Omarm levenslang leren om door te groeien naar functies met een grotere verantwoordelijkheid.
 • Draag bij aan een Franciscaanse benadering omdat ze ethisch vorm geven aan de cultuur op hun werkplek, in de gemeenschap en in het maatschappelijk middenveld.
Studentenuitkomsten

Elke student zal de bekwaamheid in de volgende resultaten hebben aangetoond bij het afstuderen met een Bachelor of Science in Petroleum and Natural Gas Engineering:

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 • Een vermogen om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • De mogelijkheid om een systeem, proces of programma te formuleren of te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen.
 • Een vaardigheid om te werken op multidisciplinaire teams.
 • Een bekwaamheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.
 • Een goed begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Een vermogen om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding, nodig om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren.
 • Een kennis van hedendaagse kwesties.
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.

120735_120700_20170906_SFU_05275.jpg

leerplan

Net als andere wetenschappelijke majors bij Saint Francis, zal het aardolie- en aardgastechnologieprogramma de nadruk leggen op zowel theoretisch als praktisch leren, projectontwerp en -uitvoering, communicatievaardigheden en service-learning. Het resultaat zal een grote worden met een holistisch programma dat afgestudeerde ingenieurs zal creëren die een evenwichtige, franciscaanse benadering op het gebied van energiewinning brengen.

Belangrijke vereisten
 • PNGE 110 - Petroleum Statistics Lab
 • PNGE 192 - Seminar Freshman Petroleum and Natural Gas Engineering
 • PNGE 193 - Seminar Freshman Petroleum and Natural Gas Engineering
 • PNGE 231 - Reservoirrotseigenschappen en laboratorium
 • PNGE 241 - Eigenschappen vloeistof reservoirs en laboratorium
 • PNGE 261 - Inleiding tot boorsystemen en laboratorium voor boorvloeistoffen
 • PNGE 292 - Sophomore Petroleum and Natural Gas Engineering Seminar
 • PNGE 293 - Sophomore Petroleum and Natural Gas Engineering Seminar
 • PNGE 311 - Environmental-Petroleum Engineering
 • PNGE 341 - Fundamentals of Reservoir Engineering
 • PNGE 351 - Productietechniek I
 • PNGE 361 - Boortechniek I
 • PNGE 381 - Formatie-evaluatie
 • PNGE 392 - Seminar Junior Petroleum and Natural Gas Engineering
 • PNGE 393 - Seminar Junior Petroleum and Natural Gas Engineering
 • PNGE 411 - Economische evaluatie van olie
 • PNGE 421 - Reservoir Engineering II (Natural Gas Engineering)
 • PNGE 431 - Inleiding tot verbeterd olieherstel
 • PNGE 436 - Geofysica
 • PNGE 492 - Senior Petroleum and Natural Gas Engineering Seminar
 • PNGE 493 - Senior Petroleum and Natural Gas Engineering Seminar
 • PNGE 497 - Senior projectvoorstel
 • PNGE 498 - Senior Capstone-ontwerp
 • 3 credits in PNGE 4XX
Onderpandcursussen
 • MATH 121 - Calculus met analytische geometrie I
 • MATH 122 - Calculus met analytische geometrie II
 • MATH 221 - Calculus III
 • MATH 306 - Gewone differentiaalvergelijkingen I
 • CHEM 121 - Algemene chemie I
 • CHEM 122 - Algemene chemie II
 • PHYS 121 - Algemene natuurkunde I
 • PHYS 122 - Algemene natuurkunde II
 • ENGR 301 - Vloeistofmechanica
 • ENGR 315 - Mechanica van materialen
 • ENGR 321 - Toegepaste technische thermodynamica of PHYS 321 - thermodynamica
 • ENGR 101 - Inleiding tot engineeringconcepten I
 • ENGR 201 - Technische statica
 • ENGR 210 - Programmering voor ingenieurs
 • GEOL 205 - Fysische en structurele geologie
 • GEOL 221 - Sedimentologie en stratigrafie
 • GEOL 321 - Aardoliegeologie

Petroleum en aardgas Engineering Carrièremogelijkheden

Wat doen petroleumingenieurs?

Afgestudeerden van aardolie- en aardgas-engineeringprogramma's werken als aardolie-ingenieurs, mijnbouw- en geologische ingenieurs, milieu-ingenieurs en geowetenschappers met een mediane jaarsalaris variërend van $ 78.470 tot $ 114, 080, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. De BLS projecteert gezonde groeipercentages in alle vier beroepen tot 2020, zowel in Pennsylvania als op nationaal niveau, volgens de onlangs vrijgegeven beroepsprojecties van 2010 tot 2020. De ontwikkeling van de regio Marcellus Shale (productie van aardgas) heeft een positief effect op de werkgelegenheid voor professionele ingenieurs en aanverwante beroepen, waarbij de BLS alleen al in Pennsylvania een toename van de vraag naar petroleumingenieurs met 75 procent voorspelt.

De centrale taak van een petroleum- en aardgasingenieur is om veilig en effectief olie en gas te winnen uit diepe ondergrondse rotsformaties, ook wel reservoir genoemd. Om dat te bereiken, moeten aardolie- en aardgasingenieurs de eigenschappen van het reservoir karakteriseren of beschrijven, het puttraject en het boorproces ontwerpen en de productie van putten beheren. Met een PNGE-bachelordiploma kunnen afgestudeerden op elk van deze drie gebieden werken:

Reservoir Engineering

Reservoir Engineers maken gebruik van computermodelleringstechnieken en gespecialiseerde berekeningen om de reserve van olie en gas in de ondergrond, de 3D-verdeling van winbare olie en gas voor en na productie te evalueren en de beste manier om het te extraheren. Reservoiringenieurs werken nauw samen met aardoliegeologen, geofysici en andere soorten ingenieurs (bijv. Booringenieurs en productie-ingenieurs) om plannen op korte en lange termijn te maken voor het maximaliseren van de waarde van zowel exploratie- als productie-eigenschappen.

Boortechniek

Boortechnici werken aan olie- / gasboorwerkzaamheden met taken die alles omvatten, van het ontwerpen van de put tot het kiezen van de boormodders, het uitvoeren van het boorproces tot de voltooiing van de put. Boortechnici werken als onderdeel van een multidisciplinair team en zijn ervoor verantwoordelijk dat de boorwerkzaamheden veilig, milieuvriendelijk en kostenefficiënt zijn.

Productietechniek

Productie-ingenieurs nemen de putlocatie over nadat de boorwerkzaamheden zijn voltooid. Ze verzorgen het dagelijkse beheer van olie- / gasproductieputten met technieken zoals productiebewaking, productiesnelheidcontrole, waterinjectie, putstimulatie, enz. Hun primaire doel is het ontwerpen van het meest effectieve en veilige plan om olie en gas te produceren op basis van de ondergrondse geologische eigenschappen, olie / gasproductiegeschiedenis en de terugwinningstechnieken.

Petroleum- en aardgasingenieurs vinden uitstekende carrières in de volgende sectoren:

 • Overheidsposities zoals bij het ministerie van Energie en nationale laboratoria
 • Olie- en gasbedrijven
 • Olie- en gasbedrijven
 • Academische en onderzoeksinstituten zoals universiteiten
 • anderen

Als ingenieur voor aardolie en aardgas kunt u een verscheidenheid aan werkomgevingen ervaren, waaronder gegevensanalyse, ontwerp en modellering in een kantoor; boor- en productiebedrijf in het veld; boren en productie monitoring op kantoor en zelfs vanuit uw eigen huis; onderwijs aan een universiteit of in opleidingsbedrijven; en anderen inclusief management, marketing en consulting. Bovendien zou u zelfs kunnen merken dat u nieuwe apparatuur ontwerpt of nieuwe technieken ontwikkelt die resulteren in uw eigen kleine bedrijf in de aardolie- en aardgasindustrie. Bovendien kan uw werkplek bijna overal ter wereld zijn. Voor de goed gekwalificeerde petroleum- en aardgasingenieur zijn er kansen in overvloed.

120738_120699_20160930_SFU_06321.jpg

Niet-gegradueerde aanvraagproces

Bij Saint Francis ben je meer dan alleen een nummer - zelfs zodra we je sollicitatie hebben ontvangen. We evalueren u als geheel en niet alleen onderdelen, zoals GPA of testscores. We kijken hoe u een bijdrage kunt leveren aan onze academische gemeenschap, de kracht van uw cursussen, buitenschoolse interesses en unieke talenten.

Alles wat je nodig hebt om je applicatie te starten, vind je hier! Gedetailleerde instructies, applicatiecomponenten en deadlines.

Vier eenvoudige stappen
 • Stap 1: Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Hiermee kunt u uw toepassing eenvoudig opslaan en kunt u zich voor SFU-evenementen op één plek registreren. PS Maak een bladwijzer van de SFU-toepassingssite terwijl u bezig bent!
 • Stap 2: Controleer uw e-mail. U ontvangt een link om te klikken om uw nieuwe login te bevestigen.
 • Stap 3: Vul een aanvraag in. Eerstejaars studenten kunnen zich op elk moment aanmelden, meestal na 1 augustus van hun laatste jaar. Om volledige toelating voor toelating en verdienstenbeurzen te ontvangen, wordt het aanbevolen dat studenten vóór 1 mei van hun laatste jaar een voltooide aanvraag indienen.
  • De niet-gegradueerde aanvraag voor toelating werkt onder een voortschrijdend toelatingsbeleid, behalve voor het Physician Assistant Science-programma, dat een Prioritaire aanvraagdatum heeft van 15 november . Het programma voor ergotherapie en fysiotherapie heeft een toepassingsdatum met prioriteit van 15 januari .
 • Stap 4: Bekijk uw "Checklist" voor aanvullende vereisten.
Officiële transcripties van de middelbare school

Dien je officiële transcriptie van de middelbare school in met werk dat je tijdens je juniorjaar hebt voltooid, naast een kopie van je schema voor de hogere klassen. Alle aanvragers moeten halverwege het jaar cijfers van hun laatste jaar indien beschikbaar indienen.

Dit kan worden verzonden:

 • Van je middelbare school naar
  • Saint Francis University
  • Bureau van toelatingen
  • 169 Lakeview Drive
  • Postbus 600
  • Loretto PA 15940
 • Via een veilige elektronische documentensysteemoverdracht zoals perkament.
Gestandaardiseerd testen

Aanvragers moeten scores van SAT I of ACT indienen. Gebruik de onderstaande codes om uw officiële scores rechtstreeks naar SFU te sturen.

 • SAT-code # 2797
 • ACT-code # 3682
Voorbeeld schrijven

Een schrijfvoorbeeld is vereist voor ergotherapie van ergotherapie, fysiotherapie en Physician Assistant Science. Vul een essay in waarin (minimaal 250 woorden) uw interesse in het academische programma waarvoor u solliciteert wordt uitgelegd. Voel je vrij om eventuele ervaringen die je interesseert in het gekozen vakgebied te benadrukken.

120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Francis University is one of the oldest Catholic universities in the country, and the oldest celebrating Franciscan values. Our scenic campus sits on a mountain top in Loretto, Pennsylvania, nea ... Lees meer

Saint Francis University is one of the oldest Catholic universities in the country, and the oldest celebrating Franciscan values. Our scenic campus sits on a mountain top in Loretto, Pennsylvania, near Pittsburgh. Faith, Generosity, respect, discovery, and joy are in our DNA, and we seek to attract students (like you) with a passion to shape the world. Lees Minder