Bachelor of Science

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

  • Daag je denken in Science uit met real-world leren en relevante, actuele cursussen.
  • Major in biologische wetenschappen, scheikunde, aardwetenschappen, milieukunde of natuurkunde.
  • Kies uit een breed scala aan aanvullende of diverse studieopties om aan te sluiten bij uw interesses en ambities.
  • Leer praktische oplossingen te ontwikkelen die van invloed zijn op de echte wereld.
  • Op de voorhoede zijn van het internationale wetenschapsonderwijs met toegang tot de nieuwe miljoenenonderzoeks- en onderwijsfaciliteiten van QUT, inclusief ons $ 230M Science and Engineering Precinct.
  • Ervaar praktijkervaring door werkervaringsmogelijkheden en ons vakantieonderzoeksprogramma.
  • Studiekansen omvatten door studenten geleide projecten, internationale studiereizen en toegang tot ervaren docenten en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven.

specialisaties

Bachelor of Science (Biological Sciences)

Deze cursus biedt een sterke basis in de kernbiologische wetenschappen zoals fysiologie, genetica, zoölogie, plantenwetenschappen en microbiologie. Het is ontworpen om hands-on te zijn, om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen door middel van actief leren, en om een vroege inschatting te geven van de manier waarop veel disciplines op een probleem kunnen worden toegepast.

Naast het ontvangen van kerntraining in de basis door middel van de biologie major, kun je ofwel breedte toevoegen aan je diploma door een minor te kiezen uit een aanvullende discipline (bijv. Chemie) of diepte aan je biologische vaardigheden via een gespecialiseerde minor zoals biotechnologie.

Je zult enkele van de meest geavanceerde laboratoria en veldwerkmogelijkheden in Australië ervaren en worden gegeven door medewerkers die internationaal aan de top van hun onderzoeksgebied staan. Je blijft ook in contact met de echte wereld, omdat gastcolleges, bezoeken ter plaatse en mogelijkheden voor in het werk geïntegreerd leren een sterke industriële smaak naar de graad brengen.

Bachelor of Science (Scheikunde)

De chemie van de QUT is een kwalificatie die bekend is bij en wordt gerespecteerd door werkgevers. Veel werkgevers geven de voorkeur aan QUT-chemie afgestudeerden, vooral die met een extensie minor in analytische chemie, vanwege hun geavanceerde technische vaardigheden, hun ervaring met moderne instrumentatie en hun opleiding in wetenschappelijke communicatie. Onze opleiding in analytische chemie doorheen de chemie is nationaal bekend.

Je zult uitgebreid laboratoriumwerk verrichten, inclusief experimenten met behulp van moderne computergebaseerde analytische instrumenten en kennis en ervaring opdoen met betrekking tot de gezondheids- en veiligheidsaspecten van het omgaan met chemicaliën. Je wordt begeleid door zeer gerespecteerde docenten, velen actief betrokken bij baanbrekend onderzoek.

114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Bachelor of Science (Earth Science)

Als je graag buiten werkt en geïnteresseerd bent in het begrijpen van hoe de wereld werkt, dan zul je aardwetenschappen een lonend studiegebied vinden. Door actuele onderzoeksproblemen en probleemoplossen te combineren met theorie- en branchegebonden, praktijkgerichte practica biedt de aardwetenschappen-majoor u een fundamentele achtergrond voor het nastreven van een carrière in zowel de hulpbron- als de milieusector.

Bachelor of Science (Environmental Science)

Milieukundigen hebben een loopbaan in planning, management, monitoring en onderzoek. Deze rollen zijn meestal te vinden in overheidsdepartementen en -bureaus, gemeenteraden, adviesbureaus en industriële en mijnbouwbedrijven, en je zou kunnen werken in stedelijke, landelijke of afgelegen omgevingen.

Afgestudeerden beoordelen middelen, implementeren milieu-impactprogramma's, analyseren en interpreteren milieugegevens en formuleren noodplannen op gebieden zoals strategische ruimtelijke ordening; afvalverwijdering; meting en beheersing van vervuiling; kustbescherming; milieueffecten van mijnbouw, toerisme en stadsontwikkeling; herstel en herbebossing van aangetaste locaties; grondwaterbeoordeling en modellering; uiterwaarden planning; erosiebestrijding; en mariene wetenschap.

Bachelor of Science (Natuurkunde)

De cursus heeft een sterk toegepaste nadruk, zodat je een aanzienlijke hoeveelheid tijd zult doorbrengen in de niet-gegradueerde onderwijslaboratoria. In elke unit wordt de theorie ondersteund door experimenteel werk en in je laatste jaar ga je onderzoek doen en krijg je toegang tot de onderzoekslaboratoria via de experimentele fysica-eenheid.

U kunt ook een vakantie-onderzoekservaring-regeling aanvragen om ervaring op te doen met een onderzoeksproject. Veel van de docenten van QUT hebben in de industrie gewerkt en QUT werkt nauw samen met de industrie door middel van consultancy- en onderzoeksprojecten, zodat u zeker weet dat de cursus up-to-date is en relevant is voor de echte wereld.

114252_Image415589843986_eb175bed0b_o.jpg

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

  • 2019: $ 38.500 per jaar fulltime (96 studiepunten)
  • 2020: te worden geadviseerd
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder