Bachelor of Science

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science

Southern Cross University

Ontdek hoe het is om wetenschap te studeren met wetenschappers die wereldleider zijn in onderzoek op hun vakgebied.

Bij Southern Cross University geloven we dat het koesteren van een nieuwsgierigheid naar de wetenschappelijke processen die ons beïnvloeden de sleutel is tot het begrijpen en vormgeven van onze toekomst, op een manier die compatibel is met de natuurlijke wereld.

Onze Bachelor of Science zal kennis en vaardigheden opbouwen over de velden die je intrigeren, waardoor je de kans krijgt om te werken in onze state-of-the-art laboratoria, of in het veld - in de regenwouden, riffen, rivieren en stranden rond onze campussen die op de werelderfgoedlijst staan ​​- of online.

Met opties om te kiezen uit een breed scala aan majors in de biologie, techniek, milieuchemie, wiskunde, psychologie en meer, zult u brede carrièremogelijkheden hebben en, belangrijker nog, u zult uitgerust zijn om de grote vragen en oplossingen aan te gaan om onze wereld te transformeren. .

Carrièremogelijkheden

In de publieke en private sector als resource manager en duurzaamheidsadviseur en planner, beleidsontwikkelaar, bioloog, ecoloog, gezondheidswetenschapper; en in wetenschappelijk onderzoek.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​acht weken durende stage in de industrie te voltooien om ervaring op te doen in de sector. Stagiairs werken met organisaties in het hele wetenschappelijke spectrum, waaronder lokale, provinciale of federale overheidsinstanties; particuliere adviesbureaus; of zakelijke ondernemingen in Australië of het buitenland.

Grote studiegebieden

Majors om uit te kiezen zijn onder andere:

(Locaties staan ​​tussen haakjes. Let op: sommige majors zijn alleen online beschikbaar.)

Biologie biedt studenten een brede basis voor het begrijpen van principes die levensprocessen op alle niveaus regelen: moleculair, cellulair, organistisch en ecologisch. Er is een sterke focus op menselijke effecten. Het beheer van ecosystemen is ingebed in de grote. (L, O *)

Engineering zorgt ervoor dat studenten een gedegen basis hebben voor milieutechnische kennis gekoppeld aan principes van fysische en biologische wetenschappen. (L)

Environmental Chemistry geeft studenten de kennis om chemisch gerelateerde milieuproblemen op te lossen. Studenten krijgen ook een overzicht van sediment en aquatische chemie, waaronder laboratoriumanalyse van materialen. ( L, O * )

Human Biology biedt studenten een specialisatiegebied binnen de gezondheidswetenschappen. Studenten verwerven kennis van fysiologie, anatomie, voeding, oefeningen en gezondheidswetenschappen. (L, GC. Opmerking: sommige eenheden kunnen online worden bestudeerd.)

Informatietechnologie stelt studenten in staat zich te specialiseren in computertechnologie, waaronder programmeren, systeemontwerp en webontwikkeling. (O)

Wiskunde biedt een specialisatie voor studenten met geavanceerde wiskundige vaardigheden. Onderwerpgebieden kunnen een overzicht van algebra, calculus, fysica en meer complexe analyse en groepstheorieën omvatten. (O)

Psychologie biedt een overzicht van een reeks psychologische theorieën, waaronder leren en geheugen, psychologische beoordeling en onderzoek in de psychologiediscipline. (CH, O).

CH = Coffs Harbour GC = Gold Coast L = Lismore O = Online

* Inclusief residentiële workshops op de campus

Evaluatiemethoden

De beoordelingen variëren per eenheid en kunnen een combinatie van beoordelingstypes omvatten, waaronder op laboratorium- en lezingen gebaseerde opdrachten, seminarpresentaties, veld- en onderzoeksrapporten en formele praktische en schriftelijke examens.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder lezingen, tutorials, workshops, laboratoriumlessen, excursies, online activiteiten en videokoppeling of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Let op: sommige units zijn mogelijk alleen beschikbaar om online te studeren en sommige bevatten verplichte residentiële workshops in Lismore met lezingen, zelfstudies, laboratoriumlessen en excursies.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
29,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022