Lees de Officiële Beschrijving

Programma samenvatting

Experimenteren is een belangrijk onderdeel van het leren van wetenschap bij Carleton. In het eerste jaar hebben uw lessen meestal een hoorcollege en een lab- of zelfstudiecomponent. Elk lab duurt drie uur per week, dus als je voor drie van deze labcursussen kiest, kun je elke week negen uur hands-on experimenteren.

Onze labs, tutorials, veldcursussen en seminars worden in kleine klassen gegeven, wat resulteert in veel persoonlijke interacties met professoren, lab-supervisors en medestudenten.

Eerstejaars bètastudenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan onze unieke seminarcursus, Seminar in Science, die speciaal is ontworpen om u kennis te laten maken met de nieuwste wetenschappelijke kwesties en om u te helpen het soort communicatie, analytisch denken en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen die u nodig heeft voor uw wetenschap studies en je carrière.

Veel van onze professoren zijn actief betrokken bij baanbrekend onderzoek op hun vakgebied en u zou merken dat u aan sommige van deze projecten werkt. De faculteit van Carleton heeft ook sterke banden gesmeed met in Ottawa gevestigde industrieën, overheidslaboratoria en -afdelingen, evenals met academische en onderzoeksziekenhuizen, die de Carleton-studenten een breed scala aan onderzoeks- en werkgelegenheidskansen bieden.

Verken wetenschap aan de Carleton University

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 18 andere vakken van Carleton University Undergraduate »

Laatst bijgewerkt op February 9, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum