Bachelor in de sociale wetenschappen (honours) in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze undergraduate-graad in de psychologie biedt een algemeen begrip van de wetenschappelijke mechanismen die ten grondslag liggen aan onze gedachten, emoties en gedragingen, en hun relatie tot iemands fysieke toestand, mentale toestand en de externe omgeving. Studenten krijgen uitstekende vaardigheden in analytisch denken, onderzoeksprocessen en probleemoplossing. Aan het einde van het programma zullen studenten de vaardigheden ontwikkelen om goed te werken als onderdeel van een team en als onafhankelijke denkers door de menselijke ontwikkeling, vaardigheden en levenskwaliteit te optimaliseren.

121958_IS5.JPG

Toelatingseisen

Studenten moeten aan de volgende vereisten voldoen om in aanmerking te komen voor toelating tot de Bachelor in de sociale wetenschappen (honours) in de psychologie in TAR UC :
A-niveau - Geslaagd in 2 relevante vakken (O Leve: Grade C in wiskunde en 1 wetenschappelijk onderwerp EN geslaagd in het Engels)
TAR UC-kwalificatie - Foundation in Arts (track A) OF relevant diploma
Overige - Andere door de Maleisische regering erkende kwalificaties die voldoen aan de minimale toegangseisen van TAR UC

IELTS-vereiste: Band 5.0

121959_IS6.JPG

Faculteit Academische voorzieningen

Psychology Lab

Psychology Lab op TAR UC (KL Main campus) faciliteert het onderwijzen en leren van verschillende aspecten van de psychologie. Het lab wordt gebruikt door Bachelor of Social Science (Honours) in de programma's Psychologie en Master of Arts (Psychologie). Het is uitgerust met 25 computers met SPSS-software en internettoegang om psychologiestudenten in staat te stellen online psychologische tests en statistische analyses uit te voeren. Er is ook een breed scala aan psychologische testinstrumenten beschikbaar voor onderwijs-, leer- en psychologisch onderzoeksdoeleinden.

Counseling Labs

De counselinglaboratoria faciliteren het lesgeven van counselinggerelateerde cursussen zoals counselingvaardigheden, counselingmethoden en technieken I & II voor diplomaniveau; en Counseling Skills & Methods, en Leadership Skills voor bachelor niveau. Het is uitgerust met opnameapparaten zoals een Vivo-camera, compacte audio-videoswitcher, dvd-recorder en draadloze microfoons. Het biedt docenten en studenten de mogelijkheid om adviesvaardigheden te oefenen en de opgenomen sessies op het grote scherm af te spelen zodat de hele klas ze kan bekijken en becommentariëren.

Carriere vooruitzichten

  • Onderzoeksinstellingen
  • adviesbureaus
  • training en ontwikkeling
  • Verkoop & Marketing
  • Administratief beheer
  • Onderwijsinstellingen
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

By 2019, Tunku Abdul Rahman University College (‘TAR UC’) will have reached a very significant milestone – its 50th anniversary since inception in 1969. Indeed a journey of 50 years is unquestionably ... Lees meer

By 2019, Tunku Abdul Rahman University College (‘TAR UC’) will have reached a very significant milestone – its 50th anniversary since inception in 1969. Indeed a journey of 50 years is unquestionably long but it is a journey that shapes and colours the history of TAR UC. We are an institution that is built on the noble mission of providing quality and affordable education. In the course of fulfilling this mission, TAR UC has made huge progress in academic and scholarly pursuits that has increasingly distinguished itself as one of the premier institutions of higher learning in Malaysia. Lees Minder
Kuala Lumpur , George Town , Perak , Johor Bahru , Kuantan , Penampang + 5 Meer Minder