BACHELORSTUDIES

Bachelors in Accountancy en Financiën in Kameroen

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Het nemen van lessen in de boekhouding en financiën beter bereidt studenten voor op een loopbaan in het bedrijfsleven en management. Voorbeelden van cursussen omvatten de financiële administratie, de exploitatie van het kapitaal en het beheer van risico's, strategische analyse, leiderschap, strategisch management, fiscale strategieën en informatietechnologie.  

Het West-Afrikaanse land Kameroen heeft een snel groeiende hoger onderwijs. Hogescholen en universiteiten waren gering in aantal tot voor kort, maar veel nieuwe scholen met een verscheidenheid aan nieuwe academische programma's zijn sterk gediversifieerd de mogelijkheden voor studenten in dit land.

Bachelor's Opleiding in Accountancy en Financiën in Kameroen

1 Resultaten in Accountancy en Financiën, Kameroen Filter

In finance en accounting licentie (licofi)

Catholic University of Central Africa
Bachelor
<
Voltijds
Frans
Campus

De training is gericht op mid-level executives in staat om banen te nemen op het gebied van boekhouding en financiën te trainen.

Lees meer