BACHELORSTUDIES

Bachelors in Accountancy in Argentinië

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Studenten die willen een accountant te worden moet een aantal lessen te nemen in de accountancy. Typische vereiste klassen kunnen onder meer boekhouding, auditing, salarisadministratie, jaarrekening, belastingformulieren, accounting technologie en grootboek taken.

Internationale studenten zullen een breed en gediversifieerd scala aan instellingen voor hoger onderwijs biedt uitstekende kansen voor betaalbare studies van een hoge standaard te vinden. Groot belang als ingesteld op het onderwijssysteem in Argentinië. Hun doel is het verstrekken van wetenschappelijke, professionele, humanistische en de technische opleiding in de hoogste sfeer.

Bachelor Programma in Accountancy in Argentinië

1 Resultaten in Accountancy, Argentinië Filter

Openbaar accountant

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

Organisaties in een sterk concurrerende en geïnternationaliseerde context, vereisen Public Accountants met solide boekhoudkundige en fiscale administratieve vaardigheden, ople ...

Lees meer