BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Accountancy in Thailand

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Personen die graag met cijfers wellicht geïnteresseerd in de accountancy zijn. Gemeenschappelijke onderwerpen zijn debet en credit, het lezen van de jaarrekening, crediteuren, belastingformulieren, aftrekposten en administratie. Klassen kunnen online of in een klaslokaal worden genomen.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azi├ź. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bachelor in Accountancy in Thailand

2 Resultaten in Accountancy, Thailand Filter

Bachelor in de Accountancy

University of the Thai Chamber of Commerce
Bachelor
jun 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Alle cursussen in de Bachelor of Accountancy (B.Acc.) Programma worden in het Engels door onze internationaal erkende faculteit.De Bachelor in de Accountancy programma dient

Lees meer

Bachelor in de accountancy

Stamford International University
Bachelor
<
Voltijds
<
42 maanden
Engels
Campus

Stamford's Bachelor of Accountancy-programma rust studenten met een gedegen kennis van de boekhouding en goede praktische, analytische en communicatieve vaardigheden. Studente ...

Lees meer