BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Afstandsonderwijs Undergraduate Studies in Administratieve studies in de Verenigde Rauma Finland 2019

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiƫnt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Rauma stad is gelegen in de westkust van Finland. Het is een gemeente met een bevolking van meer dan 30.000 inwoners. De stad heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw dateert. Rauma heeft een campus tak van de Universiteit van Turku.

Afstandsonderwijs Bachelor's Porgramma in Administratieve studies in de Verenigde Rauma in Finland

1 Resultaten in Administratieve studies, Rauma, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor's Degree in Logistics

Satakunta University of Applied Sciences
Campus Online Voltijd 3 - 4 jaren Augustus 2019 Finland Rauma Finland Online +2 more

Studies op het gebied van logistieke engineering omvatten externe en uitgaande logistiek, waaronder transporttechnologie en distributiebeheer. U zult tijdens de studies begrip opdoen van logistiek management.