BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Administratieve studies in de Verenigde Bordeaux Frankrijk

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Omdat een grootstedelijk gebied in Frankrijk, Bordeaux stad is de thuisbasis van meer dan 200.000 inwoners. Dit is de thuisbasis van een grote wijnindustrie en wijn beurs in de wereld. Bordeaux is ook de thuisbasis van de Universiteit van Bordeaux.

Top Bachelor in Administratieve studies in de Verenigde Bordeaux in Frankrijk

1 Resultaten in Administratieve studies, Bordeaux Filter

Human resources management verantwoordelijk bachelor

Formasup Campus
Bachelor
<
Deeltijd
Frans
Campus

Valideren een titel gecertificeerd door de staat niveau II van de Directie, optie: Human Resources, biedt toegang tot de functies van verantwoordelijkheid zeer snel.

Lees meer