BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Administratieve studies in Litouwen

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Afgestudeerden van de Bachelor in de administratie zal een sterke vaardigheden in het management, zakelijke besluitvorming en communicatie. Dit is omdat de mate, die vergelijkbaar is met een BBA programma wil een breed onderwijs in de functionele gebieden van een bedrijf.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor's Opleiding in Administratieve studies in Litouwen

1 Resultaten in Administratieve studies, Litouwen Filter

Bachelor in de bestuurskunde

Kaunas University of Technology
Bachelor
01 sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
31 aug 2020
Engels
Campus

Wij waren de eersten in Litouwen die onderzoeken op het gebied van openbaar bestuur organiseerden, daarom kunnen we een hoge kwaliteit van studies, ervaring en professionalite ...

Lees meer