$close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (Bachelor) in Administratieve studies in de Verenigde Breda Nederlanden

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.Afgestudeerden van de Bachelor in de administratie zal een sterke vaardigheden in het management, zakelijke besluitvorming en communicatie. Dit is omdat de mat… Meer informatie

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Afgestudeerden van de Bachelor in de administratie zal een sterke vaardigheden in het management, zakelijke besluitvorming en communicatie. Dit is omdat de mate, die vergelijkbaar is met een BBA programma wil een breed onderwijs in de functionele gebieden van een bedrijf.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

De prachtige stad Breda staat bekend als een perfecte vakantie plek. Echter, niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat deze plaats heeft een aantal goede onderwijsinstellingen zoals NHTV Breda University of Applied Sciences. Deze universiteiten staan ​​bekend om kwalitatief goed onderwijs en hebben goede business studies afdeling.

Lees Minder
Lees meer over studeren in Nederland
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Breda University of Applied Sciences
Breda, Nederlanden

Ben je geïnteresseerd in economie en financiën? En werk je ook graag met mensen? Ga niet met de stroom mee maar neem de regie over ons Logistiek Management programma!

Ben je geïnteresseerd in economie en financiën? En werk je ook graag met mensen? Ga niet met de stroom mee maar neem de regie over ons Logistiek Management programma! -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2023
01 Mei 2023
Campus
 
Breda University of Applied Sciences
Breda, Nederlanden

Ben je geïnteresseerd in IT, technologie en procesontwikkeling? En werk je ook graag met mensen? Word een drijvende kracht met onze bacheloropleiding Logistics Engineering!

Ben je geïnteresseerd in IT, technologie en procesontwikkeling? En werk je ook graag met mensen? Word een drijvende kracht met onze bacheloropleiding Logistics Engineering! -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2023
01 Mei 2023
Campus