Filter
Bachelor Studies
Verenigde Staten Missouri Missouri Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Top Afstandsonderwijs Undergraduate Studies (Bachelor) in Administratieve studies in de Verenigde Missouri Verenigde Staten 2019

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Afgestudeerden van de Bachelor in de administratie zal een sterke vaardigheden in het management, zakelijke besluitvorming en communicatie. Dit is omdat de mate, die vergelijkbaar is met een BBA programma wil een breed onderwijs in de functionele gebieden van een bedrijf.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Afstandsonderwijs Bachelor in Administratieve studies in de Verenigde Missouri in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Administratieve studies, Missouri, Afstandsonderwijs

Park University

De Bachelor of Public Administration graad is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn of momenteel werkzaam op het gebied van het openbaar bestuur. Wees bereid om ... [+]

De Bachelor of Public Administration graad is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn of momenteel werkzaam op het gebied van het openbaar bestuur. Wees bereid om de unieke uitdagingen van het openbaar bestuur te voldoen aan de gemeentelijke, provinciale of federale niveau. Het BPA voorziet in een fundamentele achtergrond voor die studenten die willen graduate studies, entry-level posities of voortgezet professionele ontwikkeling na te streven.

VIJF INTERDISCIPLINAIRE aandachtsgebieden Relaties - Strafrecht - Fire service management - Homeland security en - Openbare dienst. [-]
Verenigde Staten Parkville Kansas City
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands