BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Agronomie in Portugal

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Studenten die willen de wetenschap achter de landbouw en de landbouw te leren Misschien wilt u een programma in de landbouwkunde te voltooien. Dit soort programma richt zich op het bestuderen van de wetenschappelijke aspecten van de planten en de bodem. Cursussen kunnen gewas genetica, beheer van natuurlijke hulpbronnen en organische chemie.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor's Porgramma in Agronomie in Portugal

1 Resultaten in Agronomie, Portugal Filter

Graad in agronomie

Universidade de Évora
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Portuguese
Campus

Deze studie heeft tot doel een solide en moderne opleiding, het aanleren van vaardigheden speci fi cas in verschillende gebieden van de landbouw, rekening houdend met het duur ...

Lees meer