BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Algemene studies in Australië

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Voor studenten die niet zeker zijn van hun toekomstige loopbaan, kan het nastreven van programma's in algemene studies van belang zijn. Algemene studies zijn breed van opzet, wat betekent dat het als een buffet van academische programma's is, waardoor studenten kunnen zien wat hen interesseert.

Australië heeft zeven van de top 100 instelling voor hoger onderwijs in de wereld! Australië zit boven de wil van Duitsland, Nederland en Japan, het plaatsen van achtste in de Universitas 2012 U21 ranglijst van National Education Systems Higher.

Bachelor Programma in Algemene studies in Australië

2 Resultaten in Algemene studies, Australië Filter

Bachelor of science

Avondale College of Higher Education
BSc
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Avondale's Bachelor of Science (BSc) is flexibel, veelzijdig en ontworpen om u voor te bereiden niet alleen voor een groot scala van loopbanen in de wetenschap, maar ook voor ...

Lees meer

Vrijgezel van de handel - liberale studies

University of Sydney - Business School
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Commerce (Liberale Studies) aanvult de professionele bedrijfsgerelateerde studies en accreditatie van de Bachelor of Commerce met aanvullende studies in talen

Lees meer