BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Algemene studies in de Verenigde Wenen Oostenrijk

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Typisch aangeboden op het niveau van de associate en bachelor, programma's in algemene studies kunnen ideaal zijn voor studenten die zijn geïntimideerd, of gewoon niet op de hoogte, van een focus voor hun major. Algemene studieprogramma's raken vaak op verschillende gebieden, van kunst en geesteswetenschappen tot bedrijfsleven en wetenschap.

Het basiskenmerk van Oostenrijkse stelsel van hoger onderwijs is een cursus van vier jaar. Na voltooiing van undergraduate degree, de universiteit hebben vaak beurzen voor studenten die misschien willen verdere studies naar master en zelfs doctoraat niveau.

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en heeft vele faciliteiten om die status passen. Onderwijs centra zijn in uitstekende conditie gaat mate van het hebben van internationale scholen, zoals American International School Wenen en Internationale Universiteit van Wenen.

Top Bachelor Opleiding in Algemene studies in de Verenigde Wenen in Oostenrijk

1 Resultaten in Algemene studies, Wenen Filter

Bachelor in multidisciplinaire strategieën - toegepaste studies in kunst, wetenschap, filosofie en mondiale uitdagingen

University of Applied Arts Vienna
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

De bacheloropleiding "Cross-Disciplinary Strategies. Toegepaste studies in kunst, wetenschap, filosofie en mondiale uitdagingen "biedt een breed spectrum aan artistieke en wet ...

Lees meer