BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Algemene studies in Oostenrijk

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Voor de eclectische of vrijblijvende student kan een algemeen studieprogramma wonderen verrichten omdat het hen in staat stelt cursussen van verschillende majors te volgen. Dit academische smorgasbord kan helpen bij het belichten van interessegebieden waarvan studenten zich niet eens bewust waren.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Bachelor in Algemene studies in Oostenrijk

1 Resultaten in Algemene studies, Oostenrijk Filter

Bachelor in multidisciplinaire strategieën - toegepaste studies in kunst, wetenschap, filosofie en mondiale uitdagingen

University of Applied Arts Vienna
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

De bacheloropleiding "Cross-Disciplinary Strategies. Toegepaste studies in kunst, wetenschap, filosofie en mondiale uitdagingen "biedt een breed spectrum aan artistieke en wet ...

Lees meer