BACHELORSTUDIES

Bachelors in Algemene studies in Spanje

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Typisch aangeboden op het niveau van de associate en bachelor, programma's in algemene studies kunnen ideaal zijn voor studenten die zijn geïntimideerd, of gewoon niet op de hoogte, van een focus voor hun major. Algemene studieprogramma's raken vaak op verschillende gebieden, van kunst en geesteswetenschappen tot bedrijfsleven en wetenschap.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Bachelor Programma in Algemene studies in Spanje

2 Resultaten in Algemene studies, Spanje Filter

Bachelordiploma in internationale studies

CIS Endicott International
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

CIS-Endicott-studenten in Spanje kunnen de vierjarige opleiding in internationale studies (126 studiepunten) volledig in Madrid behalen en een officiële Endicott College-bache ...

Lees meer

Double Degree in bosbouw en natuurlijke omgeving Engineering and Science

Universidad de Leon
Bachelor
<
Voltijds
<
10 semesters
Spaans
Campus

We leiden bosbouwkundigen op die ook een hoge specialisatie hebben in technieken voor milieubescherming.

Lees meer