274 Bachelorgraad Opleidingen in Algemene studies 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Algemene studies 2024Filter
    • Neuchâtel, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Frans

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Maak een onafhankelijk leerplan dat cursussen afstemt op uw academische en carrièredoelen in de online BA in Interdisciplinaire Studies van East Central University. Je doet directe ervaring en netwerkmogelijkheden op in jouw vakgebied en brengt je carrière verder, en sneller, met twee vereiste stages van 60 uur.

    • Aurora, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Pas uw opleiding aan door een online algemene opleiding te behalen die uw overdrachtskredieten en cursusopties maximaliseert. In deze door studenten geïnitieerde major bevorder je je carrière en vergroot je je verdienpotentieel. Volgens het Bureau of Labor Statistics verdienen voltijdwerkers met een bachelordiploma ongeveer 30 procent meer dan degenen met een universitair diploma en 40 procent meer dan degenen met een middelbare schooldiploma.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    In het online bachelorprogramma voor interdisciplinaire studies van EOU oefenen studenten vaardigheden die overdraagbaar zijn naar vrijwel elke carrière door twee gekozen studiegebieden te integreren met leerervaringen binnen en buiten het klaslokaal. Studenten kunnen twee EOU-minoren volgen, een bestaande minor gebruiken of een individueel plan maken.

    • Longmeadow, Verenigde Staten

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    • Livingston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De bachelor in interdisciplinaire studies van de University of West Alabama stelt studenten met meerdere interesses en talenten in staat om flexibel een diploma na te streven dat een veelvoud aan concentraties vertegenwoordigt. Personaliseer uw schema om een verscheidenheid aan cursussen te verkennen om uw academische en professionele doelen te bereiken.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontdek interdisciplinair denken tijdens onze cursus Liberal Arts.

    • Online USA

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontvang de ondersteuning die je nodig hebt om je bachelordiploma online af te ronden met CSP Global's BA in General Studies. Dit programma accepteert maximaal 90 overdrachtskredieten en biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om je studie af te ronden zonder je leven op pauze te zetten – allemaal van de meest betaalbare privéschool in de Twin Cities.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Double Degree in Business Administration + Bachelor in Global Governance, Economics & Legal Order in een geglobaliseerde wereld, weten hoe geopolitiek, economie en internationale betrekkingen moeten worden geanalyseerd, maakt een groot verschil in de zakelijke besluitvorming. Sluit u aan bij dit double degree-programma en word onderdeel van een nieuwe generatie bedrijfsleiders: een expert in management met het vermogen om de politieke en economische problemen waarmee bedrijven en instellingen over de hele wereld worden geconfronteerd, te begrijpen en erop te reageren.

    • Helsinki, Finland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons begrip van het universum is gebaseerd op de vooruitgang die is geboekt in fundamenteel wetenschappelijk onderzoek in de afgelopen 100 jaar. De wetenschappelijke kerndisciplines wiskunde, natuurkunde, scheikunde en informatica vormen ook de basis voor alle moderne technologie. In de interdisciplinaire bacheloropleiding in de wetenschap ga je aan de slag op het snijvlak van opwindend basisonderzoek en applicatie-ontwikkeling bij al deze onderwerpen.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma van Global Studies specialiteit in Internationale Betrekkingen is gericht op alle internationale en Poolse aankomende studenten die de mechanismen van globalisering en afhankelijkheden tussen de lokale en mondiale gebeurtenissen en verschijnselen willen begrijpen. De belangrijkste aanname van globale studies is om zich te concentreren op globalisering als het belangrijkste onderzoeks- en onderwijsvak. Het analyseert de globalisering niet vanuit het standpunt van de nationale staat. In plaats daarvan stellen globale studies globalisering centraal en bestuderen ze het als een complex en autonoom proces dat de gespecificeerde en gelijkaardige voorwaarden oplegt aan alle nationale en internationale actoren. Global Studies worden nauwelijks bepaald door de aannames en methoden van de hedendaagse wetenschappen. In plaats daarvan hebben ze een multidisciplinair en interdisciplinair karakter, omdat ze aansluiten bij verschillende theoretische benaderingen van economie, internationale betrekkingen, politieke wetenschappen, antropologie, sociologie, gebiedsstudies, culturele en etnische studies, maar ook enkele elementen van natuurwetenschappen zoals de aarde en het leven. wetenschappen of natuurkunde.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontdek een scala aan academische vakken naast uw grote specialisatie en bestuderen vanuit een breed wetenschappelijk perspectief, met specifieke wetenschappelijke programma in de medische en natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, en u kunt uw diploma om uw eigen leerdoelen te voldoen aan te passen.

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Hiroshima, Japan

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De op de Sustainable Development Goals (SDG’s) gerichte vrije kunsten zijn internationale doelstellingen voor duurzame ontwikkeling die in 2015 door de Algemene Vergadering van de VN zijn aangenomen. Bij EUH streven we ernaar jongeren op te leiden om bij te dragen aan de totstandkoming van geïntegreerde oplossingen voor problemen uit de echte wereld, waarbij we rekening houden met de richting van de 17 SDGs en met als doel bij te dragen aan de realisatie van een duurzame wereld

    • The Hague, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Leiden University College The Hague is een Liberal Arts & Sciences-programma dat zich richt op de mondiale uitdagingen van vandaag: Peace & Justice, Sustainability, Prosperity en Diversity.