BACHELORSTUDIES

Bachelors in Amerikaanse Literatuur in Europa 2020/2021

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

 

Studenten die meer willen weten over de grote Amerikaanse schrijvers leren kunnen wensen om een ​​Amerikaanse literatuur programma te voltooien. Dit soort programma kan bepaalde personen, zoals Mark Twain, samen met kijken naar de verschillende stijlen en bewegingen van het schrijven in de geschiedenis.

 

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Bachelor Programma in Amerikaanse Literatuur in Europa

2 Resultaten in Amerikaanse Literatuur, Europa Filter

Bachelor in de Amerikaanse cultuur en literatuur

Bilkent University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het Departement van Amerikaanse Cultuur en Literatuur maakt gebruik van een interdisciplinaire benadering bij de studie van de Verenigde Staten, haar mensen en haar cultuur.

Lees meer

BA in Engelse en Amerikaanse studies en filosofie

The Catholic University In Ružomberok
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Slowaaks
Campus

Het BA-programma in Engelse en Amerikaanse studies en filosofie duurt 3 jaar en het stelt studenten in staat hun Engelse taal te verbeteren, om kennis te maken met de Engelse ...

Lees meer