Filter
Bachelor Studies
Andorra Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Opleidingen in Andorra 2019

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Andorra kan de perfecte plek om te studeren in het buitenland zijn. Gelegen tussen Frankrijk en Spanje, gezamenlijke onderwijsprogramma's tussen landen bestaan ​​ook. Catalaans, Spaans, Portugees, Frans en dit een geweldige plek voor leerlingen maken ook.

Undergraduate Studies (Bachelor) in Andorra

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

VATEL Andorra

Bachelor Degree in International Hotel Management programma is gericht op kandidaten die met succes hebben doorstaan ​​de middelbare school studie of opleiding cyclus van ... [+]

het programma Bachelor Degree in International Hotel Management Het is bedoeld voor kandidaten die met succes hebben doorstaan ​​de middelbare school studie of opleiding cyclus van hoger niveau en heeft als doel uiteindelijk aan toekomstige professionals op weg naar een hotel en toerisme bedrijf te leiden.

Het programma onderwezen kan voldoen aan de opleidingsbehoeften in het hotel en toerisme-industrie, het aanbieden van studenten gespecialiseerde opleiding.

Vakdidactiek: een geslaagde combinatie en balans tussen opleiding en universitaire opleiding praktijken aangepast aan de nieuwe eisen en de huidige behoeften van de sector.

Onze faculteit is hoog gekwalificeerde docenten, alle professionals actief. Bovendien, het curriculum heeft een sterke internationale oriëntatie waarbij de leerlingen om te functioneren in een mondiale context, het reageren op de aspiraties van het beroep. ... [-]

Andorra Andorra la Vella
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Andorra Aviation Academy

Dit programma is bedoeld om de luchtvaartmaatschappijen eisen voor een Flight Crew managementfunctie te voldoen. Na te hebben verworven in de vlucht deskundigheid incumbe ... [+]

Presentatie

Dit programma is bedoeld om de luchtvaartmaatschappijen eisen voor een Flight Crew managementfunctie te voldoen. Na te hebben verworven in de vlucht deskundigheid incumbent staat zal zijn om een ​​leidinggevende functie in Flight OPS nemen met een Europese luchtvaartmaatschappij of in Business Jet organisatie (zoals: CAM Client Aviation Manager).

Dankzij een dubbele licentie (FAA / EASA), Amerikaans geregistreerde vliegtuigen ( "N" geregistreerde bedrijven Jets) kan ook worden gevlogen. Na het afstuderen, zult u worden gekwalificeerd als pilot met dezelfde cursus afgebeeld in "Fast Track". Bovendien, in samenwerking met de Universiteit van Andorra, cursussen richten zich in Finance, Bedrijfsbeheer, Aircraft Management Aircraft finance (banken) en EASA certificeringsproces. Een team project zullen studenten in staat om te gaan met echte case scenario om een ​​AOC (Air Operator Certificate) structuur te certificeren, om een ​​vliegtuig financieel plan te ontwikkelen, het opzetten van een vliegtuig beheerorganisatie.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands