Filter
Bachelor Studies
Canada Québec

Top Bachelor's Programma's in Animatie in de Verenigde Québec Canada

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Een animatieprogramma is perfect voor studenten die enthousiast zijn over een carrière in de beeldende kunst. Dit vakgebied is een balans tussen traditionele kunstdisciplines, zoals tekenen en modelleren, en computertechnologie met betrekking tot de nieuwste animatievaardigheden in een verscheidenheid aan media.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Top Bachelor Programma in Animatie in de Verenigde Québec in Canada

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Animatie, Québec

Graden
Plaats
Canada
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Université Du Québec En Outaouais UQO

Dit programma staat openheid toe aan de visuele wereld door de interactie tussen de beheersing van de formele taal en de toepassing ervan in verschillende uitdrukkingsvor ... [+]

Strips is een kunst die zowel literair als grafisch is.

Samengesteld uit een opeenvolging van afbeeldingen, al dan niet vergezeld van een tekst, laat het toe om een ​​echt of ingebeeld verhaal te vertellen. Om een ​​strip te maken, moet de kunstenaar de synopsis opstellen, de verdeling van de actie specificeren, de dialogen schrijven, de personages en de omgeving creëren waarin ze evolueren. Hij moet ook de gezichtspunten, het kader en de opstelling van de vignetten kiezen, een eerste schets van de tekening maken, doorgaan met het inkten, met de instelling in kleur en ten slotte de dialogen en de verhalende hoofdbanden overschrijven. Eenmaal gepubliceerd, kan de strip worden gepresenteerd in verschillende formaten (bijvoorbeeld strip, bord, fanzine, album).... [-]

Canada Gatineau
September 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands