Filter
Bachelor Studies
Oceanië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Programma's in Animatie Oceanië 2019

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Een animatieprogramma is perfect voor studenten die enthousiast zijn over een carrière in de beeldende kunst. Dit vakgebied is een balans tussen traditionele kunstdisciplines, zoals tekenen en modelleren, en computertechnologie met betrekking tot de nieuwste animatievaardigheden in een verscheidenheid aan media.

Wil je studeren in Oceanië? De twee meest gevraagde studie bestemmingen over Oceanië: Australië en Nieuw-Zeeland, beide samen bieden een ongewone en zeer onderscheidende studie avontuur.

Bachelor's Opleiding in Animatie Oceanië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Animatie, Oceanië

Andere opties binnen dit vakgebied:
Victorian College of the Arts

De Bachelor of Fine Arts (Animation) is gericht op praktische scherm productie met de nadruk op scenarioschrijven, regie en editing. Het programma wordt gekenmerkt door r ... [+]

Bachelor of Fine Arts (Animatie) De Bachelor of Fine Arts (Animation) is gericht op praktische scherm productie met de nadruk op scenarioschrijven, regie en editing. Het programma wordt gekenmerkt door regelmatig de gelegenheid krijgen om de praktische en constructieve vaardigheden te verwerven door middel van het ontwikkelen van uw eigen korte producties. Studenten tevens belast met Critical Studies onderwerpen die hen kennismaken met de praktijk van kritische zelfreflectie in de context van een bredere hedendaagse kunst praktijken, en hebben de mogelijkheid te kiezen keuzevakken uit andere specialisaties over de Victoriaanse College of the Arts, en de Universiteit van Melbourne. Afgestudeerden van de Film School zijn scherp gewild om geanimeerde werken voor tv-series, korte films en feature-length animaties te produceren; met veel toepassing van hun animatie vaardigheden om videokunst en ruimtelijke installaties, website, spelletjes en educatieve programma's.Duur: ... [-]

Australië Melbourne
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands