BACHELORSTUDIES

3 Bachelor's Programma's in Arbeidsverhoudingen 2020

Voor elk bedrijf, het succes hangt vaak op het geluk van de medewerkers. Als je medewerkers te behandelen alsof ze een verschil maken, zijn ze gebonden aan harder te werken voor u. Het verdienen van een Bachelor in de arbeidsverhoudingen kan u helpen beter voor medewerkers en hogere level management gelijk maken van de werkomgeving.

 

Wat is een Bachelor in de arbeidsverhoudingen? Dit soort programma is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in leidinggevende posities die rechtstreeks te maken hebben met werknemers. Cursussen heeft de neiging zich te richten op het ontwikkelen van analytische interpersoonlijke vaardigheden om te helpen problemen die opduiken op de werkvloer op te lossen. In aanvulling op de algemene cursussen eisen van een instelling, lessen richten zich op het arbeidsrecht, geschiedenis, politiek, industriële psychologie, organisatiepsychologie en nog veel meer. Het duurt meestal ongeveer vier jaar in zodanige mate verdienen. Aangezien de meeste programma's bieden online cursussen, deze mate is geschikt voor internationale of afstand leerlingen ook.

 

Het verdienen van een bachelor's degree in de arbeidsverhoudingen kunnen studenten helpen zich beter ontwikkelen interpersoonlijke en probleemoplossende vaardigheden. Dit soort programma's heeft vaak veel cursussen online beschikbaar, die ook maakt het ideaal voor afstand leerlingen. Het is een graad die waardevol kan zijn waar een student vindt de werkgelegenheid.

 

De kosten van het verdienen dergelijke mate afhankelijk waar studenten kiezen voor een studie, en of klassen online of campus genomen. Om alle van de kosten die gemoeid zijn met uw specifieke programma volledig te begrijpen, onderzoeken het goed voor het aanbrengen.

 

Studenten die een bachelor's degree in de arbeidsverhoudingen kunnen vaak werk te vinden in gebieden die rechtstreeks met de werknemers. Dergelijke posities kunnen vakbondsleiders, opleiders, human resources, consultants en voordelen managers.Studenten die willen meer concurrentie op dit gebied geworden kan ook graduate certificaten of geavanceerde graden in de arbeidsverhoudingen na te streven.

 

Het is meestal vrij eenvoudig aan te brengen aan uw programma van keuze door het invullen en indienen van een online applicatie. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

3 Resultaten in Arbeidsverhoudingen Filter

Diploma in arbeidsrelaties en human resources

Universidad de Huelva
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
31 jul 2020
Spaans
Campus

De face-to-face en semipresenciale graad Verwerf de nodige kennis om de complexiteit en de dynamische en onderling samenhangende aard van het werk te begrijpen, waarbij op een ...

Lees meer

Graad in de arbeidsverhoudingen en human resources (Coruna)

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

Degree in Labor Relations en Human Resources aangeboden door de School of Labor Relations van A Coruña Foundation is een officiële kwalificatie die binnen het vakgebied van So ...

Lees meer

Graad in de arbeidsverhoudingen en human resources (Ferrol)

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

De Degree in Labor Relations en Human Resources is bedoeld om specialisten te trainen in het verdedigen van en het adviseren van werknemers en werkgevers, met uitgebreide juri ...

Lees meer