BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Archeologie in Portugal

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Archeologie is de studie van de cultuur en de geschiedenis van de vroegere beschavingen door middel van de structuren en artefacten achtergelaten, zoals fysieke resten, artwork, gereedschappen en religieuze voorwerpen. Een bepaalde periode, zal een gebied van de wereld of een specifiek type samenleving vaak student 's focus.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor's Porgramma in Archeologie in Portugal

1 Resultaten in Archeologie, Portugal Filter

Oudheidkunde

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Portuguese (Portugal)
Campus

Opleiding doelstellingen: een brede en kritische kijk op het menselijk verleden hebben samen met een goed begrip van de manier waarop deze omstandigheden het heden en de toeko ...

Lees meer