Bachelor's Opleiding in Architectuur in Afrika

Top Bachelor Opleidingen in Architectuur in Afrika 2018/2019

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Architectuurstudies richten zich op de geschiedenis van bouw en huisontwerp in het kader van kunstbewegingen. Studenten kunnen leren over bekende architecten, evenals verschillende architectonische stijlen doorheen de geschiedenis van Amerika en Europa.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Bachelor Programma in Architectuur in Afrika

Lees meer

Bachelor of Architecture

University of Johannesburg
Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De Vakgroep Architectuur biedt de Bachelor of Architecture, die onvoorwaardelijke validatie van de Architectural Beroep (Sacap) en de Commonwealth Association for Architecture (CAA) heeft. [+]

Architectural professionals zijn betrokken bij de vormgeving van de gebouwde omgeving. Hun inspanningen zijn overal zichtbaar, van de eenvoudige bouw van een goedkope huisvesting project om de verfijnde bouw van wolkenkrabbers. Architectural professionals zijn werkzaam in het ontwerp, de technologische oplossing en het beheer van bouwprojecten.

De Vakgroep Architectuur biedt de Bachelor of Architecture, die onvoorwaardelijke validatie van de Architectural Beroep (Sacap) en de Commonwealth Association for Architecture (CAA) heeft.

Carrièremogelijkheden

De architectonische professie biedt een breed scala van specialisaties, van management tot technologie en design. Afgestudeerden zullen in staat zijn zich te registreren bij de volgende beroepsorganisaties of instellingen:... [-]


Btech hons in architectonische technologie

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Dit programma is bedoeld om de kandidaten te produceren voor de registratie als Senior Bouwkundig Technologen, een bovenste mid-level registratie categorie bepaald door de Zuid-Afrikaanse Raad voor de Architectural Beroep (Sacap). Het programma draagt ​​Sacap, RIBA en CAA Part 1 accreditatie. [+]

BTech Honours Architectural Technology (Applied Design)

Dit programma is bedoeld om de kandidaten te produceren voor de registratie als Senior Bouwkundig Technologen, een bovenste mid-level registratie categorie bepaald door de Zuid-Afrikaanse Raad voor de Architectural Beroep (Sacap). Het programma draagt ​​Sacap, RIBA en CAA Part 1 accreditatie.

Het programma richt zich op de architectonische vormgeving, ontwerp theorie en ontwikkeling van het ontwerp en is vooral bedoeld voor studenten die tijdens hun diploma studies, hebben een talent voor het ontwerp getoond en die willen dit vermogen verder te ontwikkelen, met het oog op de te registreren als Professional Senior Bouwkundig Technologen of doorgaan met studies te kwalificeren als Professional Architecten of zich willen zelfstandig oefenen.... [-]