BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Architectuur in Afrika 2021

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Architectuurstudies bereidt studenten voor om huizen en gebouwen te ontwerpen voor particuliere klanten en bedrijven. Studenten kunnen leren hoe u een aantal computerprogramma's kunt gebruiken om een ​​functionele ruimte te ontwerpen. Zij kunnen ook leren hoe ze professioneel samenwerken met klanten en teams.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Bachelor's Porgramma in Architectuur in Afrika

2 Resultaten in Architectuur, Afrika Filter

Bachelor in de architectuur Hons

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Het Bachelor of Architecture Honours-programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op toegang tot het architectenberoep bij de registratiecategorie 'Candidate Senior Arch ...

Lees meer

Bachelor Architectuur

University of Johannesburg
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het Departement Architectuur biedt de Bachelor in de Architectuur, die onvoorwaardelijke validatie heeft van het Architectural Profession (SACAP) en de Commonwealth Associatio ...

Lees meer