BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Architectuur in Saudi Arabië

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Architectuurstudies bereidt studenten voor om huizen en gebouwen te ontwerpen voor particuliere klanten en bedrijven. Studenten kunnen leren hoe u een aantal computerprogramma's kunt gebruiken om een ​​functionele ruimte te ontwerpen. Zij kunnen ook leren hoe ze professioneel samenwerken met klanten en teams.

Saudi-Arabië, officieel bekend als het Koninkrijk van Saudi-Arabië, is de grootste Arabische staat in West-Azië door landoppervlak en de tweede grootste in de Arabische wereld. Saudi-Arabië wordt gediend door de nationale luchtvaartmaatschappij Saudi Arabian Airlines, vaak door zijn Arabische naam Saudia genoemd.

Bachelor in Architectuur in Saudi Arabië

1 Resultaten in Architectuur, Saoedi-Arabië Filter

Bachelor in de architectuur

Dar Al-Hekma University
Bachelor
01 sep 2020
<
Voltijd
<
5 jaren
29 aug 2020
Engels
Campus

De Bachelor of Architecture-programma aan de universiteit probeert de horizonten van studenten uit te breiden en hun vaardigheden te ontwikkelen om de juiste beslissingen te n ...

Lees meer