BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Architectuurstudies in Australië

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorieën, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Bachelor's Opleiding in Architectuurstudies in Australië

3 Resultaten in Architectuurstudies, Australië Filter

Bachelor in de stedelijke ontwikkeling (Honours)

Queensland University of Technology
Bachelor
24 feb 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Met deze flexibele cursus kunt u uw interessegebied nastreven. Je zult echte ervaring opdoen en contact opnemen met de industrie voordat je afstudeert met een geavanceerde kwa ...

Lees meer

Bachelor in de gebouwde omgeving

Melbourne Polytechnic
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Melbourne Polytechnic bachelor in de gebouwde omgeving van Melbourne Polytechnic is ontwikkeld na grondig overleg met belanghebbenden uit de sector en benchmarking met vergeli ...

Lees meer

Bachelor in de gebouwde omgeving (architectuur)

University of Canberra
BA
jan 2020
<
Voltijd
<
6 semesters
Engels
Campus

De Bachelor of the Built Environment (Architecture) geeft je een vrijzinnig inzicht in wat het betekent om architect te zijn in een geglobaliseerde en dynamische wereld.

Lees meer