Filter
Bachelor Studies
Frankrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Bachelor Opleidingen in Architectuurstudies in Frankrijk

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Het proces van het creëren van een goed gemaakte structuur houdt veel meer in dan alleen maar het neerzetten van vier muren. Kennis van architectuur of bouwkunde is nodig om ervoor te zorgen dat gebouwen aan gespecificeerde wensen en wettelijke richtlijnen voldoen.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Bachelor Opleiding in Architectuurstudies in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Architectuurstudies, Frankrijk

Andere opties binnen dit vakgebied:
LISAA Paris

Deze cursus bereidt studenten voor specialisten in meubels en object ontwerp geworden, uit het ontwerp van het interieur ruimten, om het ontwerp, de creatie van culturele ... [+]

Deze cursus bereidt studenten voor specialisten in meubels en object ontwerp geworden, uit het ontwerp van het interieur ruimten, om het ontwerp, de creatie van culturele ruimtes, omgevingen en stedelijke ruimten podium.

Dankzij talrijke partnerships met bedrijven in de industrie, en onderwijzend personeel bestaat uit architectuur en design professionals, Lisaa is alom bekend, met name door het ministerie van Cultuur en Communicatie en ook door UNAIDS (French National Union of Interieurarchitectuur Designers).

Lisaa is gerangschikt door professionals als de 5e beste privé-school in Parijs voor interieurarchitectuur.

-Staat geregistreerde KWALIFICATIE

The Interior Architecture - Environmental Design cursus vindt plaats meer dan drie jaar na een basisjaar (MANAA) of een inleidende cursus in Toegepaste Kunst. Afgestudeerden worden beloond met een diploma in Interior Architecture - Environmental Design genoteerd op niveau 2 (FR), 6 (EU), NSF 232n van de Franse Register of Professional certificeringen (RNCP), decreet gepubliceerd 19 april 2011 in het Publicatieblad van 12 mei 2011 .... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
3 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands