BACHELORSTUDIES

Bachelors in Architectuurstudies in Frankrijk

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Het proces van het creëren van een goed gemaakte structuur houdt veel meer in dan alleen maar het neerzetten van vier muren. Kennis van architectuur of bouwkunde is nodig om ervoor te zorgen dat gebouwen aan gespecificeerde wensen en wettelijke richtlijnen voldoen.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Bachelor in Architectuurstudies in Frankrijk

2 Resultaten in Architectuurstudies, Frankrijk Filter

Bachelor in Interieurarchitectuur en -ontwerp

Academie Charpentier
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Frans
Campus

De interieurontwerper werkt vaak aan een reeds bestaande architecturale situatie. Dit kunnen particuliere huizen of appartementen zijn, maar ook collectieve ruimtes, zoals een ...

Lees meer

Bachelor interieurarchitectuur & product design

LISAA Paris
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Deze cursus bereidt studenten voor specialisten in meubels en object ontwerp geworden, uit het ontwerp van het interieur ruimten, om het ontwerp, de creatie van culturele ruim ...

Lees meer