BACHELORSTUDIES

Bachelors in Architectuurstudies in Oceanië 2020

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

De ontwerpen van een gebouw of ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook structureel gezond en binnen de wettelijke parameters, houdt planning en ontwerp in van iemand die vertrouwd is met de principes van de architectuur.

Wil je studeren in Oceanië? De twee meest gevraagde studie bestemmingen over Oceanië: Australië en Nieuw-Zeeland, beide samen bieden een ongewone en zeer onderscheidende studie avontuur.

Bachelor Programma in Architectuurstudies in Oceanië

2 Resultaten in Architectuurstudies, Oceanië Filter

Bachelor in de stedelijke ontwikkeling (Honours)

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Urban Development van QUT (Honours) is een flexibele cursus waarmee je je interessegebied kunt volgen. Je zult echte ervaring opdoen en contacten leggen met de ...

Lees meer

Bachelor in de gebouwde omgeving

Melbourne Polytechnic
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Melbourne Polytechnic bachelor in de gebouwde omgeving van Melbourne Polytechnic is ontwikkeld na grondig overleg met belanghebbenden uit de sector en benchmarking met vergeli ...

Lees meer