Filter
Bachelor Studies
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors in Astrofysica in Noord-Amerika 2019

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de sterrenkunde en natuurkunde kunnen vinden zij genieten van astrofysica. Dit onderwerp meestal gericht op het aanleren van studenten over de fysieke aard van de planeten, sterren, en andere instanties in de kosmos door middel van sterrenkunde en natuurkunde cursussen.

De Verenigde Staten van Amerika algemeen genoemd de Verenigde Staten, is een federale republiek bestaande uit vijftig staten en een federaal district. De 48 aaneengesloten staten en het federale district Washington, DC zijn in eerste Noord-Amerika tussen Canada en Mexico. De staat van Alaska is in het noordwesten van Noord-Amerika, ten westen van Canada en het oosten van Rusland over de Bering Straat, en de staat van Hawaï is een archipel in het midden van Noord-Stille Oceaan. Het land heeft ook vijf bevolkte en negen onbewoonde gebieden in de Stille Oceaan en het Caribisch gebied.

Bachelor's Opleiding in Astrofysica in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Astrofysica, Noord-Amerika

Andere opties binnen dit vakgebied:
Black Hills State University

De samengestelde belangrijk in de natuurkunde is een belangrijke ontworpen om een ​​persoon met een brede, intensieve opleiding in zowel de natuur-en scheikunde met inlei ... [+]

Bachelor Degree in Physical Science

De samengestelde belangrijk in de natuurkunde is een belangrijke ontworpen om een ​​persoon met een brede, intensieve opleiding in zowel de natuur-en scheikunde met inleidende cursussen in de aardwetenschappen, als goed. Natuurwetenschap omvat de takken van de natuurwetenschappen en wetenschappen dat niet-levende systemen, contrasterende de biologische wetenschappen te studeren. Deze belangrijke is vooral geschikt voor personen van plan om natuurkunde, scheikunde of algemene wetenschap te onderwijzen in een junior of senior high school setting. De brede kennisbasis verkregen uit deze grote en de betrokken faculteit bereidt een student voor graduate school in de meteorologie of de werkgelegenheid in een verscheidenheid van andere beroepen waar een goed begrip van scheikunde, natuurkunde of wiskunde nodig is.... [-]

Verenigde Staten Spearfish Rapid City
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands