Filter
Bachelor Studies
Oceanië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in Audiotechniek Oceanië 2019/2020

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Een student die van plan is om in een opnamestudio te werken, kan profiteren van het cursusmateriaal en hands-on ervaring van een audio-ingenieursprogramma. Dergelijke programma's zijn vaak een springplank voor hoger onderwijs of betere kansen op werk.

Oceanië bestaat uit eilanden in de zuidelijke, westelijke en centrale Stille Oceaan, met inbegrip van Melanesië, Micronesië en Polynesië. De term wordt soms uitgebreid naar Australië, Nieuw-Zeeland, en de Maleise Archipel omvatten.

Bachelor Programma in Audiotechniek Oceanië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Audiotechniek, Oceanië

Andere opties binnen dit vakgebied:
Australian Institute of Music

Calling All Aspiring Sound Engineers, Music Producers en Audiophiles! ... [+]

Bellen naar alle aspirant-geluidstechnici, muziekproducenten en audiofielen

Kies het volume, het is tijd om erin te duiken!

Je Bachelor of Music (Audio) spreekt boekdelen:

Sluit aan op je passie. Als je eenmaal de basis van opnemen en mixen onder de knie hebt, kies je een van de 4 Pathways om je doel na te streven:De professionele studio: in onze state-of-the-art faciliteitenLive geluidsproductie: on- en off-campus in de snelle live-muziekscèneMedia-postproductie: geluidsontwerp voor film- en gameproductieDe digitale studio: synthese, sampling en elektronische muziekprogrammeringWerk samen met andere studentencomponisten, muzikanten, uitvoerders en acteurs aan het opnemen van live-concertprojectenGediplomeerde zelfverzekerd en in staat om de nieuwste software voor geluids- en mediaproductie te gebruikenGeniet van top-of-the-line opnamefaciliteiten met de beste digitale en vintage analoge productieapparatuur om uw techniek te perfectionerenGedijen in de theorie die de geluidstechniek vormt - akoestiek, perceptie van gehoor, digitale audio, sampling en systeemontwerpOntdek verschillende genres en stijlen door de geschiedenis en cultuur van muziek uit te breiden en uw begrip van geluid te verbeterenWordt onderwezen en begeleid door audioknowerspecialisten van topkwaliteit in een ondersteunende, creatieve omgeving. Je docenten zijn allemaal actief in de nationale of internationale muziekscene - ze leren je de beste en nieuwste werkwijzen.OnderwerpsstromenGrote studie: praktische, gespecialiseerde opleiding om operationele en technische uitmuntendheid te ontwikkelenAcademische studies: Trainen in de muziektheorie, je oren slijpen, je kennis van genres en geluiden uitbreiden, evenals de zakelijke kant van de entertainmentindustrieEnsemble: Werk samen met andere componisten, muzikanten en artiesten en breng je vaardigheden in de praktijkBijbehorende studies... [-]
Australië Sydney
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands