Filter
Bachelor Studies
Zuid-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies in Audiotechniek Zuid-Amerika 2019/2020

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Audio engineering-programma's breiden de kennis en vaardigheden uit van studenten die geïnteresseerd zijn in het werken met audio en geluid. Praktijkervaring met het werken met opnameapparatuur en softwareprogramma's wordt vaak benadrukt.

Wilt u uw kennis van de sociale, culturele, bestuurlijke en historische gezichtspunten van Zuid-Amerika en de Latijnse wereld te verhogen, dit is het continent voor u.

Bachelor Opleiding in Audiotechniek Zuid-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Audiotechniek, Zuid-Amerika

Duoc UC

Audio Engineers zijn gekwalificeerd om te werken in: - Recording Studios. Als een opname en het mengen ingenieur, het ontwerpen en het leiden van het proces van het opnem ... [+]

Instituut voor Communicatie

In deze dagen, zijn we sterk gecommuniceerd en met elkaar verbonden door middel van verschillende platforms: media, sociale netwerken en mobiele apparaten te koppelen ons 24 uur per dag om mensen over de hele wereld.

De Duoc UC School of Communication zorgt voor een breed scala van studies die leerlingen in hoog opgeleide professionals die kunnen begrijpen en communicatie implementeren in hun verschillende talen en vormen van expressie zal transformeren.

Audio Engineering

Audio Engineers zijn gekwalificeerd om te werken in:

Recording Studios. Als een opname en het mengen ingenieur, het ontwerpen en het leiden van het proces van het opnemen en mixen van muziek productie. Audiovisuele producties. Geluidstechnici zullen uitvoeren, direct en vastleggen van live geluid en in het veld omgevingen. Audio postproductie. Als audio post-producer, zullen ze het opnemen van spraak en foley, het synchroniseren van beeld en geluid, en de integratie en creatief voorstel voor muziek en geluid omgevingen te leiden. TV-zenders. Als een audio-ingenieur, zullen zij taken in verband met elektro-akoestische ontwerp en opnemen, mixen en audio post-productie van programma's uit te voeren. Radio. Als een correcte controle en post-producer, zullen zij verantwoordelijk zijn voor het opnemen en uitzenden van programma's, en het creëren van een auditieve identiteit voor het station of programma. Geluidsversterking Companies. Als Audio Engineers ze ontwerpen en operationele versterking systemen zal werken voor vaste of tijdelijke installaties. De productie van evenementen en shows. Zij zullen in staat zijn om te werken als Audio ingenieurs en technisch coördinatoren, de integratie en... [-]
Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands