BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Auditing in Afrika 2020

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Studenten die willen werken in de boekhouding of finance vaak kiezen om lessen te volgen in auditing. Deze programma's kunnen hen voor te bereiden met de vaardigheden om te kunnen financiƫle documenten te analyseren en aanbevelingen te doen voor succes.

Kan geen andere regio kan de verscheidenheid en dimensie van Afrika overeenkomen? Met navolgbaar geschiedenis, landschap en culturele bijdragen, nauwelijks regio's bieden een studie in het buitenland tegenkomt dat is meer uitdagend of meer voldoening in termen van studeren.

Bachelor Opleiding in Auditing in Afrika

2 Resultaten in Auditing, Afrika Filter

BCom Hons in Internal Auditing

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van intellectuele en praktische vaardigheden in de analyse, interpretatie en toepassing van geavanceerde boekhoud-, governanc ...

Lees meer

Bachelor in auditing en management control

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Frans
Campus

Deze Bachelor Audit and Management Control biedt schrijfvaardigheid, relationele en technische expertise voor de implementatie van financiƫle audits, ontwerp dashboards, en de ...

Lees meer