BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Auditing in Chili

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Auditing is een gebied van studie ideaal voor studenten die genieten van wiskunde en het werken met getallen. Enkele van de typische klassen zijn economie, accounting, financiële rapportering, strategisch management, zakelijke juridische kwesties, belastingen en principes auditing en praktijken.

Chili heeft de oudste onderwijssysteem in het Zuid-Amerika. De regering heeft altijd gedeeltelijk gefinancierd dit onderwijssysteem waardoor het een van de goedkoopste levens student. De toonaangevende universiteiten zijn Universidad de Chile en Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Bachelor in Auditing in Chili

1 Resultaten in Auditing, Chili Filter

Bachelor in audit

Duoc UC
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

Een accountant zal de financiële bijhouden uit te voeren, belastingbetalingen en management, informatiesystemen en management control van de ondernemingen van verschillende om ...

Lees meer