BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Auditing in Vietnam

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

De academische gebied van auditing verwijst naar de analyse van de financiƫle administratie van een organisatie. Enkele veel voorkomende cursussen kunnen publieke controle, recht, financiƫn en boekhouding, het auditproces en de economie van de publieke sector.

Vietnam biedt een grote verscheidenheid aan prachtige bezienswaardigheden. Studenten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het land, zullen studenten die een reis naar Vietnam onder de indruk van de grote steden, markten en winkels, die zijn anders dan alles op deze planeet. Toelating tot de universiteit in Vietnam is gebaseerd op de behaalde in het toelatingsexamen scores.

Bachelor's Porgramma in Auditing in Vietnam

1 Resultaten in Auditing, Vietnam Filter

Bachelor in Accounting, Analyse en Auditing

Vietnam National University, Hanoi - International School
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

De Bachelor in Accounting, Analyse en Auditing is een Engelstalige cursus (behalve voor 4 Vietnamese verplichte vakken waarin internationale studenten veel ondersteuning krijg ...

Lees meer