close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Auto-elektronica 2020/2021

Degenen die een bachelordiploma behalen, tonen vaardigheid in een onderwerp. Sommige studenten beginnen hun studie aan een betaalbare universiteit, misschien verdienend een associate degree. Ze schrijven zich later in aan een universiteit waar hun studiepunten kunnen worden toegepast. Misschien wil je weten, wat is een bachelor in Automotive Electronics? De meeste van dergelijke programma's… Meer informatie

Degenen die een bachelordiploma behalen, tonen vaardigheid in een onderwerp. Sommige studenten beginnen hun studie aan een betaalbare universiteit, misschien verdienend een associate degree. Ze schrijven zich later in aan een universiteit waar hun studiepunten kunnen worden toegepast.

Misschien wil je weten, wat is een bachelor in Automotive Electronics? De meeste van dergelijke programma's passen de principes van de elektrotechniek toe op systemen voor auto's, vrachtwagens en motorfietsen. Degenen die zich inschrijven zullen waarschijnlijk beginnen met het bestuderen van de theorieën die over elektrische energie gaan. Ze kunnen schema's en diagrammen ontwerpen voor afzonderlijke componenten, zoals batterijen, startmotoren, dynamo's en motoren. Sommige studenten kunnen robots programmeren om te helpen bij de montage.

Degenen die automotive elektronica bestuderen, zijn klaar om hun eigen reparaties uit te voeren, ze geld te besparen en hun tevredenheid te vergroten. Hun kennis leidt vaak tot grotere waardering voor de apparaten die veel mensen als vanzelfsprekend beschouwen. Tijdens het werken met andere studenten, krijgen alumni vriendschappen die een leven lang meegaan.

De kosten van een bachelor in automobielelektronica zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder locatie en beschikbaarheid van financiële hulp. Elke instelling is verantwoordelijk voor haar eigen vergoedingenstructuur. De meeste scholen verstrekken gemakkelijk kosteninformatie aan toekomstige studenten, zodat ze zich van tevoren kunnen voorbereiden om de uitgaven te dekken.

Sommige afgestudeerden worden ingehuurd als junior-ingenieur, rechtstreeks van school. Anderen beginnen als technici en gaan leidinggevende posities innemen in hun teams. Afgestudeerden in de elektronica-elektronica mogen werken bij autodealers of gespecialiseerde servicewinkels. Degenen met de wens om zelfstandig te werken, kunnen hun eigen auto-audio / video-installatieservice of van conversiebedrijf starten. Elke loopbaan kan later worden omgeleid door het volgen van aanvullende opleidingen in management, business of engineering.

Je zult waarschijnlijk bachelordiploma's in automobielelektronica vinden die bij verschillende instellingen over de hele wereld worden aangeboden. Neem contact op met scholen om meer te weten te komen over dag-, avond- en online cursusopties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Liaoning University of Technology
Jinzhou , China

Deze major heeft als doel geavanceerde toegepaste talenten van engineeringtechnologie en management te cultiveren om kennis op te doen over voertuigtheorie, voertuigontwerp en ... +

Deze major heeft als doel geavanceerde toegepaste talenten van engineeringtechnologie en management te cultiveren om kennis op te doen over voertuigtheorie, voertuigontwerp en experimentele techniek, zodat studenten kunnen deelnemen aan het ontwerp en de ontwikkeling van voertuig- en voertuigonderdelen, experimenteel onderzoek en management in afdelingen zoals voertuigontwerp en fabricage, onderzoek en ontwikkeling en beheer en onderhoud met socialistisch bewustzijn, solide theoretische basis, sterke initiatiefgeest en praktische vaardigheid. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op