BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Avontuurlijke Sporten in de Verenigde Paul Smiths Verenigde Staten

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Een cursus avontuursporten kan atleten voorbereiden die risicovolle, adrenaline-producerende fysieke activiteiten houden om over te schakelen van deelname aan het begeleiden van anderen op hun expertisegebied. Cursussen kunnen studenten ook leren locaties te beheren waar avontuurlijke sporten worden beoefend. Studenten kunnen ook een nieuwe sport leren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor in Avontuurlijke Sporten in de Verenigde Paul Smiths in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Avontuurlijke Sporten, Paul Smiths Filter

Bachelor in de recreatie, avontuur onderwijs & Leisure Management

Paul Smith's College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Bachelor's Degree in Recreatie, Adventure Education & Leisure Management - Leren werken met diverse groepen te ontwerpen en leveren van hoge kwaliteit recreatie ervaringen ...

Lees meer