BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Bankieren in Litouwen

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

De academische gebied van bankieren omvat een breed scala aan onderwerpen. Studenten kunnen een algemeen programma of een met een meer specifieke focus, zoals de opwarming van banking, investment management, financiƫle administratie of verantwoord bankieren kiezen.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor Programma in Bankieren in Litouwen

1 Resultaten in Bankieren, Litouwen Filter

Bankieren

Vilnius University Of Applied Sciences VIKO
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het bakprogramma leert studenten bedrijfsprocessen in de bank of in de andere financiƫle instelling te plannen, organiseren, beheren en controleren, om bankproducten en -diens ...

Lees meer