BACHELORSTUDIES

Bachelors in Bankieren in de Verenigde Arabische Emiraten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een bankieren programma is ontworpen om studenten te voorzien van een verscheidenheid van kennis met betrekking tot de financiering. Typische programma's zullen een overzicht van de strategische, ethische, juridische en economische aspecten van de exploitatie en het beheer van een financiƫle instelling te geven.

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabiƫ in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

Bachelor in Bankieren in de Verenigde Arabische Emiraten

1 Resultaten in Bankieren, Verenigde Arabische Emiraten Filter

Bachelor of Business (BBus) in het bankwezen

Murdoch University Dubai
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Bankieren is een industrie die bekend staat om het aanbieden van een breed scala aan mogelijkheden, geweldige werkomstandigheden en een toewijding aan voortdurende training en ...

Lees meer